vineri, 5 mai 2017

Invitații pe lemn - Le AdorAm plăcerea de a vă prezenta azi un brand nou de invitații inedite, pe lemn! Prima impresie pe care o lasă nunta voastră e invitația și de aceea mi se pare foarte importantă invitația. Noi am ales să ni le facem cu mâinile noastre, alții aleg texte hazlii, iar alții merg pe mâna celor mai creativi. Cei de la Le Ador mi-au prezentat fotografii cu invitațiile lor și m-au cucerit cu profesionalismul lor și cu ingeniozitatea de care dau dovadă. Haideți să vedem ce au de spus.


Daca esti incautarea unor invitatii creative trebuie neapart sa vezi aceste modele pe lemn.
Le ador este un brand local devotat crearii unor invitatii de nunta unice si personalizate. Sunt in cautare permanenta de noi modele, cartoane speciale si accesorii, natura fiind o inspiratie si influenta in munca lor. 


“Invitatiile pe lemn au acel factor WOW. Atunci cand invitatii deschid plicul, sunt surprinsi intr-un mod foarte placut.

Stiati ca se foloseste mai putin lemn, energie si resurse pentru a face o invitatie pe lemn decat una pe carton?  Desi invitatiile sunt complet biodegradabile si reciclabile, ne place sa credem ca aceste invitatii nu vor fi aruncate.


Pentru a face invitatiile folosim mai multe esente de lemn: balsa, mahon, tei…iar acestea se pot personaliza in functie de dorintele mirilor.

Comparativ cu alte invitatii pe carton, sunt accesibile ca pret si vin cu garantia ca vor suprinde invitatul.

Este placerea nostra dar si scopul sa ai o experiata memorabila la Le ador. Facem tot ce putem sa fim cat mai rapizi in realizarea comenzilor, prietenosi si sa va raspundem cat mai repede intrebarilor. 


Nimic nu ne bucura mai mult decat sa avem clienti fericiti.


Vezi aici toatel modelele: www.invitatiileador.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...