joi, 23 martie 2017

DIY Fundal cu cercuri de hârtie


Mi-am dorit de mult timp să încerc acest backdrop deoarece mi se părea simplu de făcut și foarte de efect. Dar neavând un perforator cerc am tot amânat; până într-o zi când m-am hotărât să fac și investiția asta. Am ales un perforator de 1,5" diametru, deși îmi doream mai mare, dar s-a dovedit a fi destul pentru acest proiect. Vă recomand cu drag produsele Daco, cum e și acesta, sunt la prețuri accesibile și calitate bună. Când m-am apucat de treabă am ales inițial câteva culori puternice, dar apoi m-am hotărât să adaug și unele cu modele și chiar cu sclipici. Puteți încerca să faceți acest fundal și cu alte forme ( inimioare, steluțe) dacă aveți un perforator mai mare deja cumpărat și cred că va arăta super!


Avem nevoie de:
- hârtie
- perforator
- lipici
- ață
- sfoară


În primul rând, pregătim cercurile. Folosind perforatorul merge foarte repede. Alegem hârtiile dorite, culorile dorite și ne apucăm de tăiat. Cred că puteți încerca și cu foarfeca, doar că va dura foarte mult.


Apoi, întindeți un fir de ață (sugerez o culoare neutră) pe sub care băgăm cercurile. Eu am intercalat culorile, puteți să faceți ce schemă doriti. Apoi punem un picur de lipici pe ață la mijlocul fiecărui cerc.


Adăugăm un cerc de hârtie peste și ținem puțin apăsat pentru a se lipi. Nu e neapărat să fie de aceeași culoare pe ambele părți. 


Folosim o bucată de sfoară pentru a agăța toate firele de ață și le suspendăm la locul dorit. Eu am folosit acest fundal la un Baby Shower și a fost foarte apreciat de participante. Aveți grijă la transport să nu se încurce firele de ață. Dacă încercați și voi, aștept să îmi scrieți.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...