luni, 12 septembrie 2016

Interviu AnimaCum v-a venit ideea Anima și cine e în spatele conceptului?

Suntem o echipă formată din două cupluri căsătorite. Fiecare dintre noi, înainte să ne căsătorim, am participat la suficiente nunți în care am simțiti ca totul s-a redus la mâncare, în care ne uitam nerăbdători pe ceas sau în care ne-am fi dorit sa intrăm în discuție cu cineva care nu era la masă cu noi dar nu a existat prilejul.
Astfel am ”luat notițe” și am decis ca nunțile noastre să fie diferite. Ne-am dorit prietenii invitați să petreacă un timp de neuitat, să nu simtă că au pierdut vremea, să le dăm ocazii să interacționeze unii cu alții și totuși să nu folosim clasicele și uzatele activități cu care toți erau obișnuiți și de care le era lehamite. Bucuria lor e, până la urmă, bucuria noastră
Au fost nunți în aer liber respectiv în cort cu mult spațiu verde în jur. Știind că ne va pasiona ulterior sportul, am investit într-un echipament pentru tir cu arcul. Am avut de asemenea croquet, bandă de echilibristică, un colț cu board-games, leagăn, turn jenga uriaș. Având o gamă variată din care puteau alege, invitații nu au prea stat pe la cozi. Unii, fiind atât de abosobiți, au ratat câteva feluri demâncare. Prieteniile și discuțiile s-au închegat foarte ușor. Entuziasmul era general. Ne-au transmis că au avut cu adevaratun timp încântător.
O parte din investiții fiind făcută și văzând nevoia de viață și mișcare în rândul nunților din cercurile în care ne învârtim (nunții la care nu se dansează, spre exemplu, sau orice nuntă de zi cu spatiu verde la dispoziție), am hotărât să închiriem activități la nunți și nu numai (petreceri, tabere).
Anima este, prin urmare, un răspuns pentru cei ce nu vor o nuntă standard tip ”afacere” ci mai degrabă una caracterizată prin ”petrecere” și ”voie bună”. Numele vine de la verbul a anima - a căpăta viață, a însufleți, a (se) face mai activ.


Ce ofertă aveți pentru nunți?
Celor ce își doresc o nuntă precum cea descrisă mai sus, noi le venim în ajutor cu cateva elemente care să ii angreneze pe invitati mai mult decât statul pe scaune și povestit cu cei de la aceași masă. Cu jocul GiantJenga, tir cu arcul, leagănul sau banda de echilibristică, oamenii dragi ai mirilor se vor bucura și mai mult de sărbătoarea la care participă.
Cu cât timp înainte trebuie să vă contacteze mirii?
Este depreferat să fim contactați cu câteva săptamani înaintea evenimentului pentru a putea rezerva weekendul. Dar,bineînțeles primimși cereri ”în regim de urgență”, atât doar sansele să fimdisponibili se reduc proporțional.
Sunteți disponibili doar în Cluj sau și în alte localități?
Suntem disponibili în principiu în județul Cluj din motive logistice (pentru închirierea arcului se deplasează un membru al echipei pentru supraveghere și instructaj, un drum mai lung implicând timp și combustibil). Cu toate acestea, pentru activități precum Jenga (ce este luat și returnat de către cineva din partea mirilor) facem și rabat.
Care e reacția invitaților?
Invitații sunt plăcut surprinși să aibă modalități atât de interesante de a se demorți de la masă, sunt curioși sa-și încerce abilitațile de a ținti, echilibristica, mișcările de finețe. De asemenea, arcul și leaganul sunt ținta multor poze artistice,iar prăbușirea turnului Jenga uriaș atrage filmările.
Care e produsul vostru preferat de la Detalii de nuntă?
Produsele noasre preferate de la Detalii de nuntă sunt Suportul felinar pentru asezarea invitatilor și Lampioanele colorate.
Contact:
0748849760 si 0740171089


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...