marți, 9 august 2016

Interviu Eni Design

1. Cum ați început și cine e în spatele conceptului? 
Povestea a inceput de vreo 2 ani, cand am inceput sa confectionez cercei pentru mine si pentru prietenele mele, si fundite pentru nepoatele mele, si anumite produse pentru prietenii plecati din tara pe care le faceam cadou. Le confectionam seara si noaptea, dupa jobul meu de contabil In Romania nu se prea poate trai doar din confectionarea produselor handmade. Era, si este in continuare o relaxare pentru mine. A urmat apoi in colaborare cu o proaspata absolventa a facultatii de design (Ancuta Muresan), realizarea conceptului ”Eni Design”, de care sunt foarte incantata, si o recomand cu drag! Apoi in echipa s-a alaturat si o prietena studenta in anul 2 de facultate care part time ma ajuta la realizarea comenzilor, aprovizionarea cu materiale, idei noi, si care e foarte talentata. Cred ca in fiecare din noi a pus Dumnezeu creativitate, depinde de noi cum reusim sa o dezvoltam. Daca eu ca si contabil am reusit sa creez ceva, atunci oricine poate  Si de asemenea mai avem colaboratori cu care lucram pe partea de prelucrarea machetelor. 


2. Ce accesorii de nuntă aveți? 
Accesorii de nunta am inceput anul acesta sa confectionam, in special butonii personalizati pentru mire. Fiecare cuplu are povestea lui, si avem multe cereri pe partea aceasta personalizata. Pentru mirese avem coronite, cordelute elegante, bentite realizate din sarma modelabila, si piepteni din cristale, perle Swarovski, sticla, cercei.


3. Cu cât timp înainte trebuie făcută comanda? 
Comenzile se iau pe pagina noastra de facebook (este mai usoara comunicarea cu clientii), incercam sa ne diferentiem prin rapiditatea onorarii comenzilor, de aceea fiecare produs are alt termen de livrare, incercam sa avem stoc la produsele pe care le promovam, si aici eu cred ca am castigat multi clienti care vroiau un cadou dragut, handmade, si putin urgent De asemenea oferim si consultanta in alegerea textului, aratam si cateva variante la machete inainte de a realiza comanda pentru ca de multe ori clientul are alta idee sau se modifica ceva. De asemenea miresele ne mai arata cocul pe care il vor avea la nunta si noi facem accesoriul la lungimea, modelul si culoarea dorita. 


4. Care a fost cel mai ingenios produs făcut? 
Un produs ingenios a fost o pereche de butoni dupa o schita. Ne-a dat putine batai de cap, dar la final a iesit superb si clienta a fost foarte incantata. 


5. Ce trenduri ați observat în ceea ce privește nunțile? ( un anumit design, culori, etc) 
Nuntile din ziua de azi sunt originale, creative, vesele si pline de culoare. Mirii poarta butoni colorati care sa iasa in evidenta.


6. Care e produsul vostru preferat de la Detalii de nuntă?
Produsul preferat pe la Detalii de nunta este guest-book-ul. L-am avut si eu acum 9 ani la nunta mea si este o idee foarte buna. Peste ani devine o amintire de nepretuit de la invitati. 
Cu drag, Eni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...