vineri, 20 noiembrie 2015

DIY Banner pentru Candy BarV-am pregătit o idee de banner pentru masa de dulciuri care se poate face ușor și nu necesită multe materiale. Eu am ales culori pastelate în mare parte, mi s-a părut că așa se potrivește mai bine cu dulciurile, dar se poate face pe orice nuanțe. Haideți să începem. Avem nevoie de:
- triunghiuri banner
- litere de hârtie
- pătrățele dublu adezive
- hârtie colorată sau de scrapbooking
- ștampile sau alte accesorii


Am folosit acest set cu triunghiuri banner de la Daco pentru bază și am ales să îmbrac majoritatea triunghiurilor în hârtie de scrapbooking, deși mi se pare foarte drăguță și culoarea naturală. Pentru o nuntă rustică cred că ar merge mai bine să nu fie îmbrăcate triunghiurile. 


Primul pas: am tăiat hârtia de mărimea triunghiurilor și am perforat-o unde vine sfoara. Apoi am lipit-o și am făcut greșeala la primele de a folosi lipici lichid și având în vedere că hârtia era mai subțire se vede puțin.


Pentru a scrie mesajul am folosit litere de hârtie lipite cu pătrățele adezive care arată bine fiind ieșite în relief. Puteți la fel de bine să folosiți ceva stickere cu litere, să le printați și apoi decupați sau să scrieți de mână cu un marker sau cu sclipici.


Între cuvinte am lăsat două triunghiuri simple pentru a se înțelege mesajul. Pe acestea am pus câte o ștampilă și ceva stickere. Chiar și piesele cu litere se pot accesoriza și mai mult dacă simțiți nevoia sau pentru a le da o temă anume. Setul de banner include sfoară pentru a lega triunghiurile, dar am ales să folosesc sfoară baker's twine roz, mi-a plăcut mai mult cum arată. 
Sper să vă placă și vă încurajez să încercați să vă faceți voi bannerele fie pentru Candy Bar, Masa mirilor sau Photo Booth.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...