vineri, 2 octombrie 2015

Nuntă Bianca și Sorin

Bine ai venit si felicitari pentru o nuntă așa frumoasă! Am apreciat la nunta voastră mai multe detalii la care am fost surprinsă că v-ați gândit și aș vrea să aflăm mai multe informații, direct de la sursă. Te rog pentru început să ne spui ce temă ați ales pentru nunta voastră.
Nu am mers pe o tema anume. Am dorit sa fie o nunta cat mai simpla si eleganta in acelasi timp. Am optat pentru doua culori predominante: albastru cobalt si galben. Nu am un motiv anume pentru care le-am ales. Am dorit sa evit culorile prea la moda, dar si cele uzuale. Pot sa zic ca aceste doua culori sunt pretentioase si puternice, dar pot sa confere aceea nota de eleganta ce o cautam.
Cu cât timp înainte te-ai apucat de pregătiri?
Cu aproape 1 an inainte am inceput pregatirile. Primul pas a fost rezervarea restaurantului si a bisericii. Este foarte important ca acestea doua sa fie rezolvate din timp, caci practic tot ceea ce urmeaza dupa se vor baza pe aceste locatii. Apoi au urmat cumpararea rochiei si angajarea personalului pentru foto-video. Exact in aceasta ordine.
De unde te-ai inspirat?
Pinterest a fost sursa mea principala de inspiratie. Am mai cautat si pe alte siteuri, insa nu am gasit nimic relevant pentru mine. Dar cred ca Pinterest ofera suficient de multe resurse pentru a avea totul pregatit pentru o nunta. Ce am mai verificat au fost forumurile de mirese pentru a vedea parerile mireselor despre diverse aspecte alte nuntii.
Ce ai pregătit personal sau cu prietenii/ familia?
Am impartit sarcini tuturor in familie si prietenilor si recomand tuturor mireselor, chiar daca e nunta lor, sa imparta cat mai multe sarcini pentru ca oamenii vor fi bucurosi sa ajute. Cele mai placute amintiri le am de dinainte de nunta cand ma adunam cu familia si fiecare faceam cate ceva pentru nunta (liste, telefoane, invitati, decoratiuni, repetitii etc). Aceste momente aduc familia si prietenii impreuna si confera motive in plus de bucurie, zambete si voie buna.
Cine te-a ajutat la lucru manual?
Familia a fost principalul sprijin si pentru lucru manual. In special sotul, o verisoara, cumnata si 2 prietene foarte bune.
Ce au apreciat nuntașii cel mai mult?
Candy barul nici nu am apucat sa-l vad ca s-a si terminat. A fost foarte apreciat. Un alt lucru ce a atras atentia a fost faptul ca am avut photo booth la nunta. De asemenea, mancarea a fost laudata. Masa de ping-pong, balansoarul si hamacele au atras si ele atentia aducand oamenii impreuna.
Ce ai schimba acum?
Am uitat de unele detalii ce le cumparasem special pentru nunta din timp si le-am pus atat de bine, incat nu mi-am mai amintit de ele in ziua nuntii. De asemenea, as face o lista cu fotografii ce trebuie neaparat avute la o nunta (spre exemplu nu am nicio poza cu parintii si socrii impreuna - doar separat). Cu toate ca mi-am dorit ca toata lumea sa se simta bine, nu ii poti multumi chiar pe toti.
Ce ți-a plăcut cel mai mult cum a ieșit?
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o zi superba, dar pentru mine timpul a trecut atat de repede incat nu am realizat pe deplin cum a fost. O nunta o poti evalua dupa feedbackul primit din partea nuntasilor, eu nu pot sa fiu obiectiva si sa spun ca mi-a placut ceva anume, caci totul a fost dupa placul meu. Asta e un avantaj cand iti organizezi personal nunta.

Mulțumim și vă dorim o căsnicie fericită!

Credite:
Locație: Restaurant "Doua Veverite", Baia Mare


Rochie: Maya Fashion
Flori: Smile Studio
Photo Booth: www.stachebooth.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...