miercuri, 23 septembrie 2015

Interviu Penelo1. Bine ați venit la noi pe blog! Vă rog să ne spuneți pentru început cu ce se ocupă Penelo și cine e în spatele acestor frumoase creații.
Bine v-am găsit ! Vă mulțumesc mult pentru invitație. Eu sunt Andreea, de profesie arhitect, iar Penelo este proiectul meu de suflet. Penelo este un atelier de ilustrații și design grafic specializat pe invitații personalizate și pe portrete simpatice, lucrate cu mult drag.
2. Ce v-a motivat să începeți acest proiect?
Proiectul a început cu organizarea propriei mele nunți. Eram în căutarea unei invitații care să ni se potrivească și care să ne reprezinte, iar după îndelungate căutări am ajuns la concluzia că cea mai bună soluție este să o desenez singură.  Desenul, schițele și acuarela m-au pasionat mereu. Apoi mi s-a părut o idee bună să continui proiectul și să le ofer și altora posibilitatea de a avea o astfel de invitație.
3. Ce produse puteți oferi mirilor? Dar pentru alte evenimente?
Produsele oferite cuprind tot ce ține de papetărie și stationery design: invitații, meniuri pentru mese, numere de mese, mesaje pentru candy bar, etichete, place card-uri sau orice altceva ar mai fi nevoie petru evenimentul respectiv. Am lucrat și  la personalizarea unor CD-uri și semne de carte pentru a fi oferite ca mărturii. 
Atelierul se concentreaza către nunți și botezuri, însă mai am câteva proiecte. Unul dintre ele este Mix & Match București prin care încerc să surprind farmecul și eclecticul micilor străzi din spatele bulevardelor bucureștene. Orice idee de colaborare sau de nou produs este binevenită.
4. Cu cât timp înainte trebuie făcută comanda?
De obicei, partea de design îmi ia cel mai mult timp, dar maxim o săptămână, iar printarea durează 2 zile. Depinde foarte mult și de cît de hotărât este clientul, fiindcă nu merg pe ideea de a avea niște modele din care să se aleagă. Este un proces colaborativ în care fiecare poate veni cu propuneri pentru a crea ceva cât mai reprezentativ pentru ei sau pentru tematica evenimentul respectiv. 
5. Care a fost cel mai frumos proiect de până acum?
Cât de frumos este un proiect ține de percepția fiecăruia, însă pot să vă spun care mi-a fost cel mai drag fiindcă l-am făcut pentru niște prieteni foarte buni 


sau cele la care mi-a plăcut cel mai mult să lucrez fiindcă miresele au venit cu niște idei minunate.
6. La ce tip de nuntă credeți  că vă potriviți cel mai bine?
Produsele Penelo, tocmai prin faptul ca sunt personalizate și desenate de mînă se potrivesc mai multor tipuri de nunți și tematici, însă cred că cele mai potrivite sunt cele cu tematică  tradițională, cele în aer liber  sau cele boho-chic. Totuși, un desen poate fi adaptat cu ușurință prin culorile și motivele folosite, fie că sunt florale, geometrice sau tradiționale.
7. Care este produsul vostru preferat de la Detalii de nuntă?
Produsele preferate sunt Cartea de oaspeti  10MT deoarece ofera o amintire pe care orice mire si mireasa o vor pretui si baloanele de sapun 10EB fiindca oricine iubeste baloanele de sapun, indiferent de vârstă.

Mă gasiți pe pagina de Facebook Penelo - https://www.facebook.com/penelodesign sau la numărul de telefon – 0740 054 795 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...