miercuri, 1 iulie 2015

Interviu "Alida's Sweet Cloud"


Vreau să vă prezint azi cel mai dulce nor și anume cel de vată de zahăr de la "Alida's Sweet Cloud"! Îmi place să văd că sunt opțiuni nenumărate pentru a face fiecare nuntă unică și pentru a avea altceva decât masa de fructe sau de dulciuri. Astfel fiecare poate alege dintre toate ofertele cea care li se potrivește cel mai bine. Și după cum spune și Alida mai jos, vata de zahăr are un succes deosebit la copii. Am invitat-o la un interviu pentru a vă oferi mai multe informații despre acest norișor al ei.1. Spune-ne putin despre Alida's sweet cloud, cu ce se ocupă și cine e în spatele ei.

Alida's sweet cloud pune la dispozitia celor interesati atat un aparat de vata de zahar cat si un carucior frumos decorat, care poate deveni usor un element central in cadrul oricarui eveniment. Desigur ca in spatele intregului concept e Alida
smile emoticon
(Alida Visan) 
2. Cum ți-a venit această idee?

Ideea mi-a venit odata cu organizarea propriei nunți (2014) observand lipsa unei oferte pe piața pentru acest segment. Referindu-ma in special la furnizori locali (Cluj-Napoca), in tara existand cativa, insa costurile pentru inchirierea unui aparat cresteau destul de mult.3. Cui te adresezi?
Alida's sweet cloud se adreseaza atat nuntilor, botezurilor, aniversarilor si chiar evenimentelor corporate fiindcă in fiecare din noi exista pana la urma un copil.
4. În ce zonă vă deplasați pentru evenimente?
In funcție de solicitarea clienților Alida's sweet cloud se deplasaeaza atât in localitate cât si in afara ei, in aceasta situație costurile fiind desigur direct proporționale cu distanța.
5. Cu cât timp înainte trebuie făcută rezervarea?
Nu exista o data limita pana la care trebuie sa fie făcută rezervarea, însă cu cât se face rezervarea mai repede cu atât sunt șansele mai mari ca Alida's sweet Cloud sa fie disponibil pentru evenimentul dumneavoastră deoarece momentan exista un sigur cărucior.
6. Care e cel mai interesant produs pe care îl oferiți?
Pe lângă vata de zahar colorata (in funcție de tematica evenimentului) oferim vata de zahar curcubeu sau vata de zahar brună pentru cei preocupati de un stil de viata sanatos. De asemenea in cadrul nuntilor este posibil ca betele pentru vata sa fie gravate cu numele mirilor, data nunții sau orice mesaj.
7. Cum au reacționat invitații când v-au văzut la un eveniment?
Alida's sweet Cloud a reușit repede sa devina un centru de interes in cadrul oricărui eveniment. Sentimentele invitaților au fost diverse: de la bucuria sinceră a copiilor pana la nostalgia adulților privind in urma către copilărie.
8. Ce proiecte de viitor aveți?


Visam la cresterea numarului de carucioare Alida's sweet cloud si de ce nu la dezvoltarea unei intregi retele.9. Ce condiții trebuie să fie pentru a vă putea chema la un eveniment?
Condițiile de care Alida's sweet cloud are nevoie pentru a functiona sunt minime- o sursa de curent monofazic (220vw) situată la maxim 2.00 m de amplasamentul dorit. In cazul in care acesta se dorește a fi in exterior, se va asigura prelungitor.
10. Care este produsul vostru preferat de la Detalii de nuntă?
Produsul preferat al Alidei de la Detalii de nunta este sticker-ul I do.FotografiiRadu Pădurean și astilean.ro


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...