marți, 19 mai 2015

Interviu Mărturii suculente, Fabrica de floriAm descoperit niște mărturii foarte interesante: plante suculente. Am mai vorbit noi despre mărturii plante și în continuare consider ideea una foarte frumoasă și mi-ar plăcea să primesc astfel de amintiri. Din câte știu eu, suculentele sunt dintre cele mai ușor de întreținut plante, vin într-o varietate foarte mare de modele și  se înmulțesc destul de repede, așa că mi se pare o idee bună să fie oferite ca mărturii. I-am invitat pe cei de la AV Fabrica de Flori, Maria și Alexandru, să ne spună mai multe detalii despre aceste flori și procesul de comandă.


1. Spuneti-ne putin despre voi, cine sunteti si cu ce va ocupati.
Noi suntem Suciulentii. Asa ne alinta prietenii, un joc de cuvinte intre "suciu" si "suculente" . AV Fabrica de Flori , este o afacere din pasiune inceputa de Alexandru, de profesie inginer , cu "defectul" perfectionistului si cu o placere maxima pentru gradinarit si bricolat . Devenita afacere de familie, implicarea Mariei aduce acea finete si acel "al 6-lea" simt pe care il au toate femeile . 
2. Cum v-a venit ideea marturiilor suculente?

Marturiile sunt o continuitate a afacerii . Dupa ce am descoperit segmentul de piata care cere aranjamente cu plante suculente, ne-am propus sa intram si in aceasta lume a momentelor magice. 


3. De cand ati inceput?

Aranjamente cu plante diverse facem de mult timp, insa ideea de afacere si implicarea in acest proiect "AV Fabrica de Flori" a inceput in 2012 . 
4. Ce modele de prezentare aveti? 

Acest tip de plante ma ajuta sa pot folosi orice tip de vase de mici dimensiuni . Imi place tot timpul sa caut idei cat mai originale. Practic asta face diferenta intre noi : atentia la detaliu. Ideile le iau de pe internet, pentru ca in occident este o adevarata industrie in privinta plantelor suculente. Astfel, folosim vase ceramice, de plastic elegant, de plastic imbracat in iuta, de tabla, din sarma impletita , sticla , lemn ... Personal, imi place sa lucrez cu sticla si ceramica. Sticla transmite eleganta si rafinament, iar pe vasul de ceramica , il consider elementul cald, legatura cu natura. 5. Cu cat timp inainte trebuie comandate marturiile?

Comanda trebuie data cu cel tarziu doua saptamani inainte de eveniment . Legaturile cu furnizorii nostrii ne permit sa accesam in cateva zile plalntele si vasele, insa preferam sa tinem sub observatie aranjamentele , doua-trei zile, pana facem livrarea. Sunt plante vii, care iti pot oferii si surprize neplacute . Atentia la detaliu . 6. Ce cerinte de intretinere au aceste plante?

Plantele sunt absolut minunate, necesitand o intretinere minima . Trebuie sa stii doar sa portivesti planta la vas, pentru ca durata de viata a Marturiei sa fie cat mai mare . Intretinerea lor este direct influentata de tipul si forma vaselor . 7. Care a fost una dintre cele mai speciale comenzi de pana acum?

Punem suflet in toate si chiar ne dorim proiecte cat mai indraznete, insa nu cred ca pot avea o alta preferata decat Marturiile Teodorei , marturiile de botez ale fiicei noastre , precum si buchetul de la Cununia nostra si lumanarea de botez. Apropo, in August o sa facem nunta ...100% suculenta . :) 
8. Cum si unde se livreaza plantele? Pot comanda clienti din toata tara?

Pentru Bucuresti, livrarea o facem personal sau se ridica de la magazinul nostru . Pentru comenzile din tara, problema majora  o reprezinta livrarea, insa pana acum ne-am onorat comenzile . Firmele de curierat sunt destul de neserioase. Noi preferam abordarea directa, adica: clientul isi alege de pe internet modelul de marturie, apoi vine la magazin si vede produsul model. Stabilim celelalte detalii, apoi ne vedem la livrare. Este simplu. 
9. Ce ati dori sa vedeti imbunatatindu-se la nuntile din Romania?

Gusturile nu se discuta. Fiecare alege ceea ce il face fericit, iar noi ne dorim sa fim implicati in momentul lui . 


Mulțumim că ați acceptat invitația noastră la interviu și vă dorim mult succes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...