joi, 6 noiembrie 2014

DIY Decor cu dopuri de vin


Toamna mi se pare anotimpul lumânărilor, pentru că aduc senzația de căldură, pentru aromele delicioase pe care le au și pentru că această licărire completează perfect decorul casei sau al unei nunți. Dacă doriți să aveți la nuntă o atmosferă primitoare de toamnă vă sugerez să folosiți multe lumânări. Ideea acestui proiect mi-a venit în timp ce decoram pe acasă de toamnă și este foarte ușor de pus în practică.


Avem nevoie de:
- un coșuleț
- o lumânare
- dopuri de plută
- o tăbliță


Primul pas: plasăm lumânarea în mijlocul coșulețului. Câteva mențiuni: lumânarea trebuie să fie într-un recipient de sticlă astfel încât să nu existe riscul unui incendiu; verificați ca lumânarea să fie stabilă și să nu aibă un diametru mai mare decât fundul coșulețului, pentru stabilitate.


Pasul 2: așezați dopurile de plută în jurul lumânării. Eu am ales un aspect dezordonat, așa că numai le-am aruncat în coșuleț și nu am încercat să le dau un aspect ordonat. Puteți încerca și cu dopurile așezate după un tipar.


Pasul 3: așezați tăblița cu numărul mesei. Am folosit o tăbliță de scris cu cretă pentru numărul mesei, dar la fel de bine puteți folosi un carton pe care e imprimat numărul mesei, lipit de un băț de frigărui. Aceasta e foarte ușor de fixat: trebuie doar să intrudceți bățul printre împletiturile coșulețului până îi găsiți o poziție în care e stabilă. 

Sper să vă placă și vouă la fel de mult și să ne spuneți dacă îl încercați!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...