vineri, 3 octombrie 2014

Nuntă Ema și DaniBine ai venit la noi pe blog și mulțumim că ai acceptat să ne povestești puțin despre nunta voastră și procesul de pregătire a ei. În primul rând, spune-ne te rog cu cât timp înainte v-ați apucat de pregătiri. Consideri că a fost deajuns?

Am inceput cu pregatirile cam cu 7 luni inainte…a fost cam putin dar Dani, sotul meu, e un tip foarte organizat asa ca imediat dupa ce m-a cerut a cumparat o carte care ne-a ajutat mult pentru ca acolo gaseam  tot procesul de pregatire al unei nunti si cam fiecare activitate cu cat timp inainte ar trebui sa fie derulata si ne-am inspirat putin de acolo.


Ce ți s-a părut cel mai greu de găsit? Sala, rochia de mireasă, pantofii, etc.

Cred ca cel mai greu a fost  intai cu sala…Am vrut o sala mare, spatioasa, cu o nota de eleganta maximă si fara stalpi. Am cautat cam toate salile Din Cluj, am ales Grand Hotel Napoca si am fost foarte multumiti.
Apoi a fost greu si cu pantofii. Nu am vrut tipicii pantofi albi.. asa ca am ales o nuanta de roz nude, i-am gasit cam greu, dar am dat de ei panaa la urma…finuti, eleganti si si comozi pentru o zi intreaga. 
La rochie am stiut exact ce vreau si  in materie de model cat si de material sau accesorii si nu a fost foarte greu sa gasesc rochia care sa imi placa, imi place si acum


Ce temă ați ales pentru nuntă sau combinație de culori?

Atat eu cat si Dani cand am inceput sa ne gandim la nunta noastra ne rasunau in minte 2 cuvine: ELEGANTA si BUN GUST… Prin urmare am vrut ca si prin nuantele nuntii sa se reflecte eleganta. Si cum in opinia noastra o culoare stridenta sau tare nu realizeaza asta am ales combinatia de  alb cu roz pal, cat s-a putut de pal atat in accesorii, cat si flori sau tot ce a insemnat culoare la nunta. Bineinteles nu doar culoarea ci si accesorile, ci și decorul salii am vrut sa fie elegant si nu prea incarcat.


Ce ați făcut mai diferit la nunta voastră și de unde v-ați inspirat?

Nu cred ca e ceva diferit dar mi-a placut de minune…si fara sa fiu prea “smerita” cred ca am avut cel mai mare candy bar pe care l-am vazut vreodata la o nunta. Cu o seara inainte vazusem masa care urma sa fie pt candy bar, dar goala fiind nu am realizat ca e asa mare. Însa in ziua nuntii toti invitatii au ramas de-a dreptul uimiti cand au intrat in sala (candy barul era situate undeva pe stanga la intrare)
Si probabil ceva ce l-a facut diferit a fost ca am avut doar dulciuri americanesti…a fost o dorinta a mea sa nu pun dulciuri din astea ietfine de-a noastre si ne-a reusit si asta  pt ca tata s-a intors chiar cu o sapt inainte de nunta Din Sua si a adus toate dulciurile


Dacă ai putea schimba, ai investii mai mult sau mai puțin în unele dintre domenii? Care anume?

Ne-am simtit foarte bine la nunta, credem ca a fost reusita, suntem multumitori ca toate ne-au iesit cum le-am planificat si sincer nu cred ca as schimba ceva sau as investi mai mult in ceva si mai putin in altceva. Am incercat toate aspectele sa le surprindem si sa facem ceva frumos si de calitate.

Petale roz și alb de la Detalii de nuntă.

Care crezi că a fost cel mai special moment al nunții?

Cand Dani a cantat o piesa pentru mineCe crezi că au apreciat invitații cel mai mult?

Au fost foarte appreciate aranjamentele florale, dar bineinteles si mancarea si dulciurile si prajiturile de la candy bar.


Ce ai schimba acum, privind în urmă?

Mi-ar placea sa ma bucur mai mult de ziua aia, a tecut asa de repede!!! Și as face mai mult poze


Ce sfat ai da viitorilor miri? 

Cred ca o nunta e importanta si trebuie acordata atentie tuturor aspectelor. Ca si sfat ar fi probabil sa fie orientati spre a face o nunta cu bun gust si cu elemente de calitate.Mulțumim pentru timpul acordat și vă dorim o căsnicie fericită!
Furnizori:

Sala: Grand Hotel Napoca
Flori: Adriana Albu
Foto & video: Manu Petra Photography& AV Weddings
Rochie mireasă: Romana Ghita-Urmanczy
Costum mire: Serroussi
Petale: Detalii de nuntă
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...