marți, 16 septembrie 2014

Treci pe geografie

Una dintre cele mai întâlnite tematici de nuntă din ultimul timp este cea a călătoriilor. Această temă este destul de vastă încât să ofere spațiu de exprimare fiecărui cuplu și să facă două nunți cu această tematică complet diferite. Vreau să vă prezint și eu câteva sugestii, unele mai întâlnite, altele mai inedite legate într-un fel de această tematică și de geografie. 
  • Globul pământesc în loc de guestbook. Caietul de impresii este adesea înlocuit cu modele mai inedite de a păstra câteva urări de la invitați. Iată o idee care merge perfect cu o nuntă geografică. 
  • Mesele au nume de țări. Fie că mergeți pe varianta cu țări, orașe, state sau regiuni, e o idee destul de întâlnită așa că încercați să nu o aplicați pur și simplu ci să faceți ceva mai diferit. 
  • Diagrama cu organizarea la mese pe hartă. Fie că afișați numele fiecărui individ și masa la care stă, fie că afișați numele mesei și lista persoanelor de la masa respectivă, puteți alege ca fundal o hartă. Pentru o mai bună acuratețe, dacă mesele au nume de țări, puteți localiza corect țara respectivă pe hartă.
  • Tort geografic. Pentru această tematică cel mai întâlnit tort cred că este cel din valize. Vă provoc să mai adăugați ceva acestui trend: un glob pământesc, cărți poștale, timbre sau puncte cardinale.
  • Hărți. Hărți. Hărți. Ghirlande din hărți, inițialele mirilor din hărți, numerele meselor din hărți, brioșe cu hărți... tot ce vă imaginați voi!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...