joi, 4 septembrie 2014

Nuntă Monica și Cristi


Nunțile pregătite cu atenție de mirese dedicate parcă sunt mai personale, iar descrierea lor cuprinde de multe ori unele detalii la care nu te gândești până nu ajungi în momentul în care trebuie să le faci. Azi vom admira împreună pe Monica și Cristi, fotografiile lor fiind făcute de Angelo Barbu de la Angelo Studio, iar printre imagini voi presăra gândurile miresei care ne-a dat voie să intrăm în lumea ei, a pregătirilor de nuntă. Mie mi-a plăcut mult combinația de culori aleasă, decorațiunile de la candy bar și mai ales cum au scris 1 Corinteni 13 (o descriere a dragostei) pe băncile de biserică.  Felicitări, Monica și Cristi!


Eu am facut nunta pe verde crud ca si culoare de baza, combinat cu mult alb si griuri. Cam 70-80% din decoruri sunt facute de mine. Am pus mult accent pe detalii pentru ca stiu ca detaliile faceau ca imaginea de ansamblu sa fie una faina.


Preț 1,5 lei/ buc


Îți multumesc mult pentru mărturii. sunt foarte frumoase si delicate si au fost mult apreciate de nuntasi, impreuna cu celelalte decoruri care le-am folosit.O alta chestie la nunta mea a fost ca toate decoratiunile am inceput sa le strang incepand cu o saptamana dupa ce m-a cerut Cristi de nevasta :)))) si de atunci am tot strans, am cumparat, am facut handmade cateva din ele (gen rozetele, ghirlandele, pancardele de pe bancile din biserica), si am cam profitat de momentele de respiro de la servici sa fac grafica ghirlandelor, grafica invitatiei, a numerelor, pancardelor etc. E drept ca eu deja aveam o foarte mare baza de date cu decoratii ce le-am salvat in ultimii 3-4 ani de pe Style Me Pretty si alte blogguri de nunti, dar a face nunta mea sa fie in felul ei a fost chiar o provocare. 


Nu stiu ce m-as fi facut fara ajutorul sotului meu si a prietenilor lui care au ajuns vineri dimineata de la Bucuresti si dupa ce am mancat i-am pus la treaba pana seara tarziu. Baietii chiar fac treaba foarte buna, trebe numa sa le cerem ajutorul ;) 
Nu a fost o nunta prea fastuoasa. a fost destul de simplu si scurt. Am facut si starea civila in aceeasi zi, iar masa a tinut si ea foarte putin ca multi au fost din afara orasului si au trebuit sa plece, si nici noi nu vroiam sa tina prea mult. Seara pe la 10-11, cu cativa prieteni am fost la lac, unde m-a cerut Cristi de sotie, si am lansat si niste lampioane, ca la biserica n-am fi putut ca era stramt locul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...