marți, 26 august 2014

Interviu Red WeddingVă mulțumim că ne-ați acceptat invitația la un interviu și este o onoare să vă avem la Detalii de nuntă! Faceți așa multe lucruri minunate că nici nu știu de unde să începem… cel mai bine cred că ar fi să vă prezentați ca să ne cunoaștem puțin. :)
Multumim de invitatie in primul rand☺  Noi suntem Paul si Criss, doi tineri casatoriti care ne-am inceput activitatea in domeniul nuntilor incepand cu nunta noastra. Ne place foarte mult ceea ce facem si incercam prin fiecare nunta sa aducem bucurie mirilor si sa la implinim dorintele. Iubim nuntile delicate, vintage si originale si miresele care se implica cu adevarat in nuntile lor si chiar le pasa sa iasa ceva deosebit, nu doar sa faca un lucru pt ca “trebuie ” facut.Vă rog să ne spuneți acum câte puțin din lucrurile pe care le faceți.
In activitatea noastra puteti gasi partea de fotografie, de care se ocupa in mod special Paul, si partea de design pentru nunta (decoratiuni, aranjamente florale si printuri) de care ma ocup eu. Invitatiile de nunta ocupa si ele un loc important in activitatea noastra si ne bucuram sa putem oferi si alte lucruri mai deosebite fata de ceea ce se gaseste in general pe piata nuntilor.Majoritatea celor care activează în domeniul nunților au început odată cu nunta lor și voi la fel?
Da si noi ne-am inceput activitatea odata cu nunta noastra cand am realizat cat de greu a fost sa gasim ceva pe placul nostru.


Cu cât timp înainte ar trebui să vă contacteze mirii care sunt interesați?
Cu cat mai repede cu atat mai bine. Pentru partea de foto si decoratiuni datele se ocupa destul de repede, cu un an inainte de eveniment. 


Pentru invitatii, nu e graba, mirii trebuie sa stie doar ca e nevoie de 10 zile pentru realizarea unei comenzi.


Care sunt tendințele la nunți?
Anul acesta miresele isi doresc o nunta pastelata, in tonuri de roz, piersica si mint cu accente aurii,  vintage si dantele. Deasemenea nuntile cu tema calatoriei, sau tema Paris sunt foarte iubite.Ce credeți că apreciază cel mai mult clienții la voi?
Cred ca clientii apreciaza ca vad ceva diferit in munca noastra fata de nuntile clasice, cred ca vad romantismul si delicatea care se poate creea intr-o nunta si faptul ca fiecare eveniment sau invitatie se poate modifica dupa dorintele si nevoile clientului.Ce apreciați voi cel mai mult la un client?
Apreciem clientii care isi doresc ceva special si deosebit, care vor o nunta diferita si iesita din tipar si care au incredere in recomandarile noastre.


Unde vă pot găsi cei interesați? 
Putem fi gasiti pe site www.redwedding.ro sau pe facebook pe pagina RedWedding / Red Photography
Care este produsul vostru preferat de la Detalii de nuntă?
Produsul nostru preferat este acesta: 
Preț 1,5 lei/ buc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...