marți, 15 iulie 2014

Jocuri Bridal Shower Anca

Săptămâna trecută am participat la un bridal shower pentru o viitoare mireasă tare drăguță și vreau să vă sugerez și vouă câteva jocuri pentru o astfel de ocazie, care la noi au fost îndrăgite de celelalte participante.1. Amintiri. Scrie o experiență sau amintire pe care ai trăit-o alături de viitoarea mireasă pe un cartonaș, fără să te semnezi. Se amestecă toate cartonașele și se împart aleator. Fiecare participantă primește un alt cartonaș, citește scurta poveste și trebuie să ghicească cine a scris-o.

2. Guess Who. Pregătiți câteva întrebări la care vor răspunde participantele cu numele mirelui sau al miresei.  Întrebări de genul : Cine se gâdilă mai tare, cine are mai mulți verișori, cine a fost internat de mai multe ori, cine plănuiește cele mai frumoase întâlniri, etc. La final, toată lumea se corectează după răspunsurile date de viitoarea mireasă.

3. Urgențe! Pregătește din timp câteva cartonașe cu situații de urgență care pot apărea la nuntă. De exemplu: se pătează rochia de mireasă, fotografii rămân blocați pe o insulă din cauza unei furtuni, se termină benzina la limuzină, etc. Fiecare domniță primește un astfel de cartonaș cu o situație critică și trebuie să găsească o soluție de care mireasa să fie mulțumită.

4. Întâlniri. Scrie pe o foaie sugestia ta pentru o întâlnire romantică pe care cei doi să o organizeze după nuntă.

Sper să vă fie de folos și aștept să îmi spuneți dacă le-ați folosit la un bridal shower!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...