joi, 26 iunie 2014

Interviu Alex - Tres Joli

Astăzi îl avem ca invitat pe Alex Marchis de la Tres Joli care are un stil aparte de abordare a fotografiilor de nuntă și pe care vi-l recomandăm din toată inima! L-am provocat cu câteva întrebări ca să îl cunoașteți și voi mai bine și cred că vă veți convinge să încercați o sesiune de logodnă, de nuntă sau trash the dress.Bine ai venit la noi pe blog!
Ce te-a făcut să te apuci de fotografie?

Sa zicem ca in scoala generala eram printre putinii carora nu li se afisau picturile pe coridorul scolii. Ulterior citesem pe undeva despre Picasso care spunea ca fotografi se fac cei care nu stiu sa deseneze. Drept urmare: iata-ma.


Te ocupi doar de fotografii de nuntă sau și alte tipuri?

Nu stiu ‘neaparat daca eu am ales nuntile sau ele m-au ales pe mine. Dar dupa ce am fost la primele doua-trei a inceput chiar sa ma bucure ca am fost alesul lor. Mi-am dat seama ca pot sa imbin usor fotografia de portret cu cea de tip jurnalistic. Acesta fiind si principalul motiv pentru care fotografiez doar nunti.


Ce tip de clienți sunt preferații tăi?

Clientii care apreciaza fotografia? Da. Dar imi plac mai mult clientii care reusesc sa fie mai simpatici si amuzanti decat mine.


Sunt destui de mulți fotografi pe piață acum, ce te diferențiază de ei?


Sunt mai frumos decat majoritatea. E avantajos pentru ca e mai usor de zambit la fotograf. Si, evident, cam lipsit de modestie.
Dincolo de de asta, fiecare fotograf abordeaza un stil care ii place, il avantajeaza si se potriveste cu personalitatea lui . Mie imi place sa creez portrete romantice in care se infiltreza drama si senzualul. Cred ca asta ma diferenteaza fundamental de majoritatea fotografilor de nunta.

Care ți se pare sesiunea foto perfectă și de ce?

Cea de la care am cele mai reusite poze, nu? :)
Ingredientele de baza ar fi: lumina buna si doi oameni cu chef de stat la poze.


Ce părere ai despre sesiunea foto de logodna sau Save the date?

Buna. Ei sunt mai relaxati, le fac cunostinta cu aparatul foto, si avem ocazia sa ne cunoastem mai bine si sa stim fiecare la ce sa ne asteptam de la celalalt in ziua nuntii.


Care este locația preferată în care ai avut o sesiune foto?

Mi-au iesit fotografii de care sunt mandru in locatiile care pareau cel mai putin ofertante, estetic vorbind. M-am convins de-a lungul timpului ca poti scoate cadre “wow” oriunde ai fi - daca ai butonul de creativitate pornit.


Unde te pot găsi clienții?

Unde poti gasi pe oricine: pe facebook: www.fb.com/tresjoli.ro


Care este produsul tău preferat de la Detalii de nuntă?

Imi plac sticlutele de sampanie din care scoti baloane de sapun. Utilizabile in mod creativ la o sedinta foto.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...