luni, 5 mai 2014

Sticluțe cu baloane de săpun personalizate

Baloanele de săpun sunt tot mai căutate pentru ședințe foto, nunți sau alte evenimente. Cei mai doritori de bubbles sunt copiii, cărora le dai o sticluță de baloane de săpun și sunt ocupați toată nunta. O altă idee este să cereți invitaților să sufle balonoașe la ieșirea din biserică sau la intrarea în sala de nuntă. Iar în cele din urmă, micile recipiente cu baloane de săpun sunt o alternativă la mărturiile de nuntă. Acestea vin într-o varietate de forme și mărimi, astfel încât să fie pe placul fiecăruia. Dar, unul dintre modele este așa mai simplu și parcă se cere personalizat cumva. De accea, m-am jucat puțin cu câteva sticluțe și iată ce a ieșit.


Marime: 5 cm, Continut 17,7 ml
2 lei/ buc


 Varianta 1

Faceți un sticker personalizat cu numele voastre, data nunții și ce mai vreți voi și lipiți-l pe pereții borcanului. Stickerul meu nu e conceput special pentru asta, dar arată tare drăguț. Și pe lângă acesta am mai legat o panglică maro, foarte îngustă.


 Varianta 2

Nu vine iarna și nu mi-e dor de ea, dar mi-a plăcut această combinație cu fulgi de zăpadă. Pe capac am lipit cu sticker, iar mai jos am legat o panglică roz cu fulgi argintii, de care puteți atașa o etichetă cu mesajul dorit. Foarte simplu, dar schimbă aspectul unui simplu borcănel.


 Varianta 3

Din nou pe capac un sticker rotund și colorat, iar în jurul recipientului o panglică lată de culoare maro. Varianta asta parcă e mai sobră, dar nu trebuie exclusă.


Varianta 4

Și cea mai simplă: lipiți pe capac un sticker cu inițiala numelui de familie. Astfel de abțibilduri se găsesc în comerț, trebuie doar să fie de mărimea potrivită sau se fac la comandă. Atașați stickerul și sunteți gata!Care vă place cel mai mult?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...