vineri, 2 mai 2014

Interviu Printflex Wedding Studio

Îi avem ca invitați astăzi pe blog pe cei de la Printflex Wedding Studio și chiar mă bucur că au acceptat să ne ofere acest interviu deoarece sunt o echipă tânără, cu care poți comunica foarte bine, care nu se supără să faci sugestii, ci încearcă să îmbunătățească mereu și de care noi am fost foarte mulțumiți. Vă recomandăm să citiți interviul de mai jos și să apelați la ei cu încredere.

Bine ati venit la noi pe blog. Va invitam sa ne spuneti putin despre voi: cine sunteti si cu ce va ocupati.

Bine v-am gasit si multumim pentru invitatie!
Suntem o companie tanara din Cluj-Napoca - am inceput activitatea in ianuarie 2013 – alcatuita din oameni cu background in design si arte plastice, oameni ca toti oamenii, cu pasiuni, idei, oameni amuzanti, care doresc sa ofere lucruri frumoase, inovative, realizate cu multa dedicare si profesionalism.
 Pe langa invitatiile de nunta si toate materialele printabile necesare unei acestui eveniment, studioul nostru ofera servicii complete de graphic design si print, productie publicitara, de la print digital si offset pana la personalizari.


Ce produse de nunta oferiti?

  Printflex Studio ofera produse de nunta complet personalizabile, incepand de la invitatii, meniuri, numere de masa, guestbook, marturii, wedding box (o cutie in care mirii pot sa-si pastreze aminirile legate de ziua nuntii), cutiute pentru inele, etichete si stickere pentru cadouri si marturii, terminand cu diverse decoratiuni din hartie. 
  Pentru realizarea acestora punem la dispozitia mirilor diverse tipuri de materiale sau suporturi: hartie, carton, lemn, pasta ceramica si materiale textile. 
  Incercam sa fim cat mai inventivi in acest domeniu, sa „spargem un pic tiparele”. In acest sens noi oferim mirilor invitatii de nunta din sticla, lemn sau panza.
  De unde vin ideile?

   In aparenta ideile vin cu usurinta si de oriunde. In realitate insa, ele sunt rezultatul unui proces creativ mai amplu ce implica imaginatie, munca sustinuta,  studiu, brainstorming si nu in ultimul rand discutiile cu mirii nostri.

   Cat timp dureaza finalizarea unei comenzi?

    Finalizarea unei comenzi depinde intotdeauna de mai multi factori: de complexitatea comenzii, de perioada anului, precum  si  de dorintele/necesitatile mirilor. Avand in vedere ca noi ne ocupam atat de design, dar si de producerea si finisarea efectiva a invitatiilor si decoratiunilor de nunta, timpul de realizare a unei comenzi in studioul nostru, poate sa fie de la cateva zile pana la o saptamana sau doua.

    Lucrati doar cu mirii din Cluj sau nu numai?

     Majoritatea clientilor nostri sunt bineinteles din Cluj, dar am acceptat si acceptam comenzi de invitatii de nunta si/sau accesorii si din celelalte orase ale tarii. Am fost placut surprinsi sa primin comenzi atat din orase apropiate Clujului, cum e de exemplu  Oradea, cat si din altele mai indepartate, precum orasul Ploiesti.     Spuneti-ne despre o comanda inedita pe care ati avut-o. 
      O comanda interesanta si inedita pentru noi, a venit din partea unor miri, care au avut ideea de a-si face invitatii de nunta sub forma unor „Bilete de concert”.


       Alta idee interesanta ne-a fost propusa de un cuplu de miri care ne-au invitat sa  Bem o Coca-Cola cu... ei ☺      Ce incercati sa promovati si ce incercati sa evitați in acest domeniu?

       Incercam sa promovam lucrul realizat cu bun gust, dublat de un raport onest calitate-pret si evitam kitsch-ul, care din pacate exista cu prisosinta si in acest domeniu.

       Care credeti ca este tema anului la nunti sau cea mai ceruta la voi?

        Din punctul nostru de vedere, pe plan international, anul acesta se regasesc mai multe teme si stiluri in ceea ce priveste nuntile. Mirii opteaza atat pentru nuntile vintage, pentru cele cu o tema de inspiratie rustica, pentru nuntile desfasurate in aer liber cat si pentru nuntile foarte colorate, stralucitoare in decoruri opulente, de poveste. 
        In ceea ce priveste mirii din tara noastra, observam ca marea lor majoritate sunt un pic mai reticenti in adoptarea altor stiluri in afara de cel clasic. Lucrul acesta este reflectat si in dorintele si preferintele clientilor nostri de pana acum. Ei si-au dorit o nunta clasica si in consecinta invitatiile si decoratiunile aferente, au fost pe aceeasi linie.  
        Exista insa si un procent de miri deschisi catre nou.  Pentru ambele categorii, noi suntem aici, cu propuneri, idei si solutii.


        Unde va pot gasi clientii?
          Clientii ne pot gasi la sediul nostru din Cluj-Napoca, strada Memorandumului nr.4 (in curtea interioara), de luni pana vineri de la 10 – 18, la tel: 0752 905 217  sau pe e-mail:  contact@printflex.ro si bineinteles on line pe:
                       www.printflex.ro


          Care ste produsul vostru preferat de la Detalii de nunta?
          Pentru ca nu ne putem decide la un singur produs, vom spune 4

          Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...