miercuri, 14 mai 2014

DIY Suport din dopuri de plută


Sunt multe idei de decorațiuni de nuntă în care se folosește pluta în diversele ei forme, iar despre asta am vorbit mai demult (Treci pe plută). Astăzi ne ocupăm de dopuri. Dopurile de plută pot fi reutilizate după ce serviți o sticlă de vin, sau se pot cumpăra de la magazinele specializate. Pentru proiectul de azi avem nevoie de foarte puține lucruri și mi-ar plăcea să știu dacă îl încercați și voi. Vom face un suport foarte simplu în care să ancorați numerele meselor la nuntă, fie că sunt imprimate, cu quilling sau altfel.


Avem nevoie de:
- dopuri de plută
- sfoară sau panglică
- bandă adezivă
-numerele meselor


Eu am folosit șase dopuri de plută pe care le-am aranjat pe două rânduri. Pentru a pune dopurile de plută în poziția dorită le-am lipit pentru început cu bandă adezivă. Apoi am folosit o sfoară pe care am înfășurat-o de vreo trei ori în jurul dopurilor, iar la final am făcut o fundiță. Apoi, am dat jos banda adezivă cu mare grijă ca să nu scot sfoara de pe dopuri.


Ultimul pas este foarte simplu, introduceți numărul mesei între cele două rânduri de dopuri. Acestea au o stabilitate foarte bună, fie că e vorba de o simplă foaie cu numărul, un carton sau chiar ceva mai greu. 


Primul model pe care l-am făcut era cu dopuri și sfoară, dar se poate folosi la fel de bine și panglică pentru un aspect mai îngrijit. Urmați același procedeu și încheiați cu o fundiță frumoasă!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...