luni, 26 mai 2014

DIY Numerele meselor cu nasturi


Cred că unii dintre voi știți deja că mie îmi plac nasturii, am vorbit despre asta în postarea Treci pe nasturi. Astăzi vă prezint un proiect do it yourself (DIY) pentru confecționarea numerelor meselor de la nuntă cu ajutorul nasturilor.


Avem nevoie de:
- hârtie
- o ramă
- lipici
-nasturi

În primul rând alegeți hârtia dorită pentru fundal. Pentru un aspect vintage puteți alege paginile unei cărți mai vechi sau partituri. Apoi selectați nasturi de culoarea dorită. Eu am folosit nasturi roșii, de mărimi și forme diferite. Puteți folosi aceeași culoare și formă pentru un aspect mai elegant, eu voiam ceva mai jucăuș.


Apoi, aranjați nasturii după forma numărului de masă. Schimbați nasturii între ei de câte ori e nevoie și modificați forma numărului până sunteți mulțumit. Apoi, cu multă răbdare, lipiți nasturii unul câte unul. Eu am folosit lipici normal de școală. Puteți folosi și pistolul de lipit sau glue dots.


Ultimul pas: puneți foaia în rama fără sticlă și numerotați mesele. Mie mi-a plăcut foarte mult să fac proiectul acesta și îmi place și cum a ieșit. Dacă încercați și voi, aștept să îmi spuneți.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...