miercuri, 16 aprilie 2014

Invitată: Quilling by FlorenaVă spuneam mai demult când am vorbit despre quilling că mi-ar plăcea să îmi scrieți dacă aveți astfel de îndeletniciri, iar acum îmi face plăcere să v-o prezint pe Florena. Am invitat-o să ne prezinte puțin creațiile ei și cum a început această pasiune pentru quilling.Am aflat intamplator de quilling,vazand pe facebook postarile creatiilor unor persoane. La inceput nu le-am acordat atentie, mai tarziu însa au aparut alte creatii...tot pe facebook! Din curiozitate am cautat pe internet mai multe informatii despre quilling si abia atunci am inteles despre ce este vorba. Am fost fascinata și fermecata de aceasta superba arta!E uimitor sa vezi cum o simpla fasie de hartie, aparent fara valoare, devine opera de arta!!! Cadoul meu de Craciun, primit in dar de la sotul meu, a fost setul de unelte quilling. Și asa a inceput totul.Mi-am cumparat fasii de hartie de diferite dimensiuni si grosimi si am inceput sa fac simple felicitari si martisoare. Apoi am fost rugata sa fac marturii pentru o nunta, cu tema Paris (turnul Eiffel ca marturie din quilling).


Usor, usor am ajuns la tablouri si vreau sa continui cu bijuterii si nu numai.Nu lucrez de foarte mult timp, mai exact de la inceputul acestui an. Îmi place foarte mult ceea ce fac nu o fac pentru bani ci pentru relaxarea si bucuria pe care mi le ofera acest quilling!!!
Sunt foarte exigenta cu mine insami, daca un lucru nu iese asa cum vreau incerc iar si iar, chiar daca asta inseamna sa consum multa hartie. De curand mi-am cumparat un distrugator de documente cu ajutorul caruia imi fac singura fasiile de hartie.Am ajuns sa lucrez doar cu carton color A4 130gr/mp,si cu fasii de 3mm.


Imi place sa combin quilling si cu origami. Cum ar fi de exemplu cutiute marturii diferite forme pe care aplic quilling.


Cat timp dureaza pana onorez o comanda?Depinde de marimea lucrarii. Încerc tot ce pot ca sa o termin in cel mai scurt timp.Pretul depinde tot de marimea lucrarii.

Ce produse ofer?Aproape tot ce tine de quilling:marturii cu quilling aplicat sau doar quilling,invitatii nunta decorate cu quilling,flori quilling etc.
Mă găsiți pe facebook: "QUILLING BY FLORENA". Pot fi sursa de inspiratie pentru invitatii nunta, marturii etc.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...