miercuri, 9 aprilie 2014

Interviu Bows and Pies Design

  Bine ați venit la noi pe blog!


Am văzut câteva dintre accesoriile oferite de voi și vrem să vă cunoaștem mai bine, așa că vă invităm să ne spuneți câte ceva despre voi.

In spatele Bows and Pies suntem Carmen si Nicu, doi tineri proaspat casatoriti, creativi, intreprinzatori si cu spirit de aventura.Cum a început Bows and Pies? De unde a venit ideea și ce v-a determinat să începeți?

Bows and Pies a inceput in luna decembrie 2012 mai mult dintr-o curiozitate. 
Am lucrat mai mult pe partea de design graphic (logo-uri, site-uri, fb covers etc). Stilul in care am lucrat a fost de la inceput unul romantic, pastelat pentru ca ma reprezinta cel mai bine si pentru ca este o nisa foarte putin exploatata. Asa ca am inceput sa caut zona care s-ar potrivi stilului in care imi doream sa lucrez si m-am regasit in cea a nuntilor, copiilor, a celor care fac aranjamente florale etc. Usor, usor am inceput sa ma dezvolt si am zis sa incerc sa mai fac mai mult de atat, asa ca am trecut spre zona de produse care ar putea fi utilizate in acest domeniu.Ce produse oferiți? Care sunt cele mai căutate? 

Cele mai cautate au fost la inceput propsurile si fingerprint tree-urile (copacelul cu amprente). Acum incep si alte produse sa vina din urma pentru ca este nevoie de ele pe piata. Poms poms, paiele de hartie, baloanele uriase sunt cele cu care incepem, iar treptat o sa aducem si alte produse. Conteaza enorm sa intuiesti in ce directie se indreapta piata si in functie de asta sa stii ce produse sa aduci si in ce culori.In plus, la cererea clientilor am organizat candybar-uri si photo corner-uri.La ce evenimente se potrivesc aceste produse?

Pentru nunti si botezuri ne adresam in primul rand, dar produsele noastre sunt foarte potrivite pentru orice petrecere. Ne adresam atat furnizorilor de servicii, cat si persoanelor fizice. Suntem convinsi ca o sa vina si la noi “trendul” in care nu o sa mai fie neaparat nevoie ca cineva sa iti organizeze o petrecere, ci o sa poti sa iti cumperi produsele direct … de la noi si sa te “joci” cu ele asa cum iti doresti.

Cu cât timp înainte trebuie făcută comanda?

Propsurile si fingerprint tree-ul (in general partea de papetarie) dureaza pana in 4 zile pentru ca trebuiesc customizate. Pentru produse, timpul mediu de livrare este de 2 zile. Ce v-ar plăcea să vedeți mai mult la nunți? 

Ne-ar placea sa vedem cat mai multe nunti ca in "afara", romantice, in care mirii sa fie cat mai relaxati, sa poata trece peste obiceiurile impuse de-a lungul timpului, doar pentru ca "asa trebuie".
Este exact nisa pe care noi ne situam.Cum vă pot găsi clienții? 

Momentan ne pot gasi pe facebook pentru ca pana acum doar aici ne-am desfasurat activitatea, iar incepand cu luna mai o sa ne gasiti si pe www.bowsandpies.ro.

Care e produsul vostru preferat de la Detalii de nuntă?

Ne place ca sunteti open minded, ca incercati alaturi de multi altii sa aduceti si o alta perspectiva asupra nuntilor. Stickerele “I do” fac parte din ceea ce am spus anterior.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...