miercuri, 23 aprilie 2014

DIY Invitație de nuntă cu sclipici


Îmi plac invitațiile handmade și mai ales dacă sunt făcute de miri împreună cu prietenii lor. Astăzi am făcut pentru voi un model foarte simplu, dar nu e problemă deoarece acum se poartă invitațiile simple, fără prea multe cosmetizări și accesorizări. 


Haideți să începem. Vom avea nevoie de:
- hârtie colorată
- carton colorat
- lipici
- glue dots
-sclipici


Prima dată am printat textul invitației pe foaia aleasă. Am ales aceste culori din întâmplare și mi-a plăcut cum arată împreună, așa că am rămas la ele. Apoi am tăiat foaia, cât și cartonul al dimensiunea dorită. Eu am folosit un carton pentru scrapbooking, pe o nuanță caldă de roz și cu un imprimeu floral. Următorul pas este lipirea foii pe carton, pe cât se poate să fie la mijloc.


De aici începe distracția. Vom aplica glue dots acolo unde dorim să vină bulinele cu sclipici. Glue dots sunt, după cum le spune și numele, puncte lipicioase. Se găsesc în magazinele de specialitate, papetării sau alte magazine unde am accesorii pentru lucru manual. Eu am lipit aceste puncte aiurea, pentru că nu voiam să aibă un aspect simetric, dar puteți să le puneți și de exemplu pe margini.


Iar acum cea mai distractivă parte: să ningă cu sclipici. Folosiți un ziar mare pentru a colecta sclipiciul în surplus și pentru a nu vă înveseli prea tare biroul. Deci, turnăm sclipici din plin peste toată invitația, iar apoi scuturăm foarte bine excesul.


Și iată produsul final! Sclipiciul ales de mine nu iese așa tare în evidență (mai ales în poze) dar oferă efecte speciale invitației, deci își îndeplinește scopul. Sper să vă placă și să-mi spuneți dacă încercați și voi!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...