luni, 7 aprilie 2014

DIY Etichete


Când vorbim de dragoste la prima vedere ne gândim defapt la prima impresie. Cât de importante sunt aparențele și cum ne prezentăm? Cred că oamenii remarcă uneori lucrurile la care nu ne așteptăm sau cărora nu le-am dat prea multă importanță, de aceea când vine vorba de nuntă vă sugerez să faceți gesturi ieșite din comun care vor impresiona invitații și pe care să și le amintească. Ca să revin la subiect, mă gândeam ce drăguț e ca atunci când oferi un cadou să pui alături de el și o felicitare sau o etichetă frumoasă cu cîteva gânduri din inimă. Același lucru este valabil și la micile atenții care se oferă la nuntă: cutiuțe mărturii, dulciuri, băuturi, lumânări, etc. În orice formă alegeți să vă încântați nuntașii, vă sugerez să le atașați o etichetă personalizată care să le amintească de unde au cadoul și că apreciați participarea lor la nuntă.


Eu am făcut o etichetă mai mare, care se potrivește cu un cadou sau alături de o pungă de cadou. Nu există o rețetă pentru astfel de etichete, ci doar vă prezint un exemplu cât de poate de simplu. Am folosit o foaie de scrapbook puțin cartonată, pe care am tăiat-o sub forma dorită și am perforat-o în partea superioară pentru a pune panglica.


Mesajul meu ( Thanks... so much) l-am ștampilat pe o hârtie roz și l-am decupat după forma ștampilei. Am folosit tuș argintiu și din păcate în poze nu se prea vede ce scrie. De-a lungul etichetei am lipit o bordură de hârtie, pe care am decorat-o cu câteva pietricele decorative (verde și roz).


La final am atașat panglica în partea de sus, iar jos parcă lipsea ceva... așa că am legat un șnur auriu. Această etichetă are pe față mesajul scurt Mulțumesc, iar pe spate are loc pentru mai multe cuvinte și mai personale. Mai jos aveți și un exemplu de etichete personalizate pentru mărturii: mai mici, simple, drăguțe și ușor de legat cu o panglică.  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...