luni, 3 martie 2014

Nuntă Cristina și Dani - Astilean Photography


Bine ați venit la noi pe blog și vă mulțumim că ați acceptat să ne povestiți câte puțin despre nunta voastră! Anul acesta am avut mai multe nunți în familie și am onoarea azi să vă prezint pe cumnații mei, Cristina și Dani, care au avut o nuntă super! Vreau să vă spun că Cristina s-a gândit din timp la cele mai mici detalii și a vrut ca totul să iasă perfect, și asta se vede în fotografii!Ce stil, tematică și culori ați ales pentru nuntă? De unde v-ați inspirat? 
Sala pe care am ales-o pentru recepție avea un aspect clasic, așa că am pornit de acolo. Am folosit câteva accesorii foarte drăguțe: ramă albă, cufăr, sfeșnice, colivie și niște cutii pentru numerele meselor. De asemenea aranjamentele florale au fost incorporate în decor alături de aceste accesorii. Culorile pe care le-am folosit au fost alb, crem, roz și piersică. Ca și inspirație am folosit poze de pe internet sau de la prieten, alte site-uri cu nunți și Facebook-ul.


Care a fost cea mai grea parte a pregătirilor? 
Dacă ar trebui să aleg, aș zice că organizarea... toate au trebuit finalizate pe ultima sută de metrii.Cât timp ați avut la dispozitie pentru a pregăti nunta? Cum ți se pare acum: prea mult, prea puțin sau destul?
Am avut aproximativ 6 luni la dispoziție. Iar ultimele luni au fost foarte pline; mai avem multe de căutat, am avut mult de umblat pentru fiecare detaliu în parte. Am ajuns la concluzia (inclusiv Dani a zis) că sunt prea multe pregătiri pentru o singură zi. 
Dacă ai putea schimba un lucru, care ar fi acesta?
Cred că aș face o nuntă mai restrânsă.


Care a fost cel mai special moment al zilei?
Din nou, dacă ar trebui să aleg cred că tortul. 


Spune-ne puțin despre lucrurile făcute de voi în colaborare cu cei apropiați (cutiile cu flori, cufărul, etc).
Am avut pe fiecare masă câte o cutie în care erau florile și pe care era inscripționat numărul mesei respective. Acestea au fost făcute de tatăl mirelui și au ieșit foarte drăguț. Cu stickerele de pe ele ne-au ajutat cei de la Printflex, pe care îi recomand cu mare încredere, sunt foarte serioși. Am mai făcut niște abțibilde care au fost pe masa cu amintiri, foarte simpatice.


Cufărul a fost făcut de o mătușă de a mea și pot spune că a fost o super colborare: ni l-a făcut la timp, a respectat detaliile cerute de noi. Acesta a fost sculptat și lucrat manual.


De Candy Bar am vrut să ne ocupăm noi și am cumpărat dulciurile și vasele din timp. În ziua nunții ne-a ajutat și Ligia Otet (Flowers Gallery) cu aranjarea pe masă și în vase și a avut niște idei foarte bune.


Iar de la Detalii de nunta am cumpărat accesorii, care au avut un impact asupra oaspetilor și le mulțumim foarte mult (Mărturii mire și mireasă, Guestbook și Tăblițe de scris cu cretă). 


Ce au apreciat invitații cel mai mult la nunta voastră?
Cei cu care am vorbit ulterior mi-au spus că au apreciat mâncarea, locația, candy bar-ul, dansul mirilor și ospătarii.


Un sfat pentru viitorii miri...
Să se organizeze din timp! Detaliile mici sunt importante și trebuie pregătite din timp, că pe ultima săptămână se adună foarte multe.


Furnizori

Rochie – Salon Gabriela 
Costum - Seroussi
Pantofi  - Aldo (mireasa), Il passo (mire)
Locatie – Restaurant “Stil”, sala “Madrigal”
Fotografi Astilean 
Machiaj Ami Cristea
Coafura – Headline – Doinel Bocan si Rares Chira
Flori si decoratiuni – Flowers Gallery – Ligia Otet
Accesorii -Detalii de nuntă


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...