luni, 10 martie 2014

DIY Decor cu petale


Scaunele mirilor sunt adesea decorate mai special cu funde mai mari, cu o inscripție specială sau cu huse de altă culoare. O altă idee este să le decorați cu ajutorul petalelor artificiale. Am testat pentru voi câteva variante, iar voi puteți să le adaptați după cum doriți. Voi încerca să vă prezint avantaje și dezavantaje la fiecare pentru a nu fi nevoiți să le încercați și voi pe toate.


Avem nevoie de:
- sfoară
- pistol de lipit


1. Am folosit sfoara pentru a crea șiraguri de petale. În această primă variantă am lipit o petală pe o parte a sforii și una pe cealaltă. Pentru a lipi petalele aplicați lipici pe sfoară și plasați petalele în poziția dorită. Pentru această ghirlandă am folosit sfoară de aproximativ 50 cm și 15 petale.


2. Aceasta este cea mai simplă variantă. Pe lungimea sforii sau a panglicii folosite lipiți petale din loc în loc (eu am folosit 8 petale). La final nu am fost prea mulțumită de combinația sfoară- petale și v-aș recomanda să folosiți panglică în loc de sfoară, sau unul din modelele de mai jos în care sfoara nu e așa vizibilă.


3. Pentru a avea un șirag mai plin de petale am încercat varianta de mai sus în care sunt lipite petalele pe aceeași parte a sforii, dar suprapuse. Dezavantajul acestui procedeu este că sfoara se rotește și ajunge pe partea nepotrivită.


4. În ultimul rând, am lipit petalele unele de altele. Pentru  asta veți avea nevoie de mai multe petale, dar are avantajul că indiferent cum se rotește va arăta frumos. Eu am folosit 15 petale la această ghirlandă.


Dacă ați încercat și voi astfel de decorațiuni cu petale artificiale aștept să îmi scrieți!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...