luni, 24 februarie 2014

Expo Ideal Mariaj

Am plăcerea de a vă prezenta unul dintre târgurile de nunți care va avea loc în București în perioada 28 Februarie- 2 Martie 2014, iar partea mea preferată este premiul oferit: o croazieră! Chiar dacă mulți sunt de părere că târgurile sunt prea aglomerate și nu merită efortul, eu cred că nu strică. Pentru mine chiar a fost de mare ajutor având în vedere că mi-am luat rochia de mireasă de la un astfel de târg de nunți.  Aveți mai multe informații despre Expo Ideal Mariaj mai jos.


Castiga o luna de miere de cinci stele la bordul unei Croaziere doar la cel mai important targ de nunti, Expo Ideal Mariaj, Palatul Parlamentului!


Te  casatoresti anul acesta?? Ca sa nu ai emotii, vino la cea de-a IX a editie a Expo Ideal Mariaj, TARGUL DE NUNTI AL ANULUI 2014, in perioada 28 februarie, 1, 2 Martie la Palatul Parlamentului. Aici vei gasi tot ce iti doresti pentru nunta visurilor tale plus o tombola cu premii fabuloase!
Doar la targul de nunti de la Palatul Parlamentului, locatie simbol a Romaniei, te asteapta peste o suta de specialisti din domeniu cu cele mai bune oferte, idei originale si tendintele momentului pentru un “da” de neuitat!
Rochii de mireasa in tendinte, pentru orice buget, create de designeri romani dar si importante branduri internationale te asteapta intr-o atmosfera de vis, creata special pentru tine!
Nu uita,  poti CASTIGA rasfat de 5 stele cu biletul de intrare la Expo Ideal Mariaj! Participa la tombola si poti admira intinderile de apa de la bordul Croazierei, intr-o luna de miere ca in povesti.
Mai multe detalii pe www.idealmariaj.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...