miercuri, 19 februarie 2014

DIY Numere pentru mese cu pioneze


Pentru a vă asigura de o bună organizare a invitaților în sala de nuntă trebuie să pregătiți din timp liste cu numerele meselor și numele invitaților care stau la masa respectivă. Pornind de la această necesitate s-au născut multe variante și multe idei de numerotare a meselor. Am mai discutat despre cum să faceți numere pentru mese aici, iar azi vom încerca o nouă variantă. 


Avem nevoie de:
- o bucată de material
- polistiren
- pioneze
-capsator
-o bucată de hârtie
- pistol de lipit


Tăiați o bucată de polistiren de mărimea dorită. Luați în considerare cât de mari sunt mesele și cum veți dori să le aranjați. Apoi tăiați o bucată de material puțin mai mare decât polistirenul.


Următorul pas este acoperirea polistirenului cu material pe una dintre fețe. Puteți alege ce material doriți pe o culoare care se potrivește cu sala și celelalte aranjamente. Cel pe care l-am ales eu avea o parte lucioasă și a fost destul de dificil de lucrat cu el. Îl puteți prinde de polistiren în mai multe feluri, eu am ales să îl capsez.


Spatele numărului l-am acoperit cu o bucată de hârtie. Puteți alege să folosiți mai mult material, astfel încât să acopere și spatele. Dacă folosiți hârtie ca și mine, puteți scrie pe spate numele invitaților care stau la masa respectivă.


Ultimul pas este introducerea pionezelor; pasul acesta merge foarte repede deoarece acestea intră ușor în polistiren.  Mai jos aveți și o variantă asemănătoare în care s-au folosit ace de gămălie și pânză de iută. Spor la treabă!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...