luni, 6 ianuarie 2014

Nuntă Lucia și Nelu


Îmi plac nunțile care sunt pregătite cu multă răbdare dar sunt lejere și pline de voie bună. Asta mi-au inspirat și Lucia și Nelu prin pozele lor de nuntă: s-au bucurat într-adevăr de această zi minunată din viața lor. Mulțumim miresei pentru că ne-a descoperit câteva secrete despre pregătirea nunții și rețeta lor de succes!Am avut la dispoziţie doar 8 luni pentru întreaga organizare a nunţii, fapt care ne-a cam speriat la început, dar prin stabilirea priorităţilor şi cu ajutorul fetelor de la The Wedding Styler totul a mers ca pe roate. Săptămâna de dinaintea nunţii a fost, cu siguranţă, cea mai stresantă. Cred că am mâncat de 3 ori în 6 zile şi ne-am petrecut ultimele nopţi în sala de dans. Din fericire, în ziua nunţii am fost relaxaţi şi proaspeţi .

Am fost norocoşi în alegerea furnizorilor, în sensul că ne-am hotărât repede şi i-am şi găsit disponibili pe cei pe care ni-i doream. Cu cei mai mulţi dintre ei am rămas prieteni şi ne bucurăm şi azi că i-am cunoscut şi că i-am ales. 


Nu mi-am făcut absolut nicio grijă în privinţa machiajului şi a coafurii, fiindcă Jana Ceban (Make-up Forever) şi Albec Nicolae (Vogue) îmi sunt prieteni buni. Nu am avut nevoie de nicio probă, am ştiut că dacă merg pe mâna lor nu pot da greş. 


 Alegerea rochiei nu a fost atât de complicată pe cât auzisem, dar în mod sigur a fost neaşteptată. Pe scurt, mi-aş fi imaginat că voi alege orice alt model în afară de rochia prinţesă, dar ajunsă la magazin m-am răzgândit radical: nu numai că am avut o rochie prinţesă, dar am avut şi o trenă imensă. Şi da, am făcut furori . Pantofii au fost făcuţi pe comandă de Raluca de la Nalia Varam şi nu am ştiut cum o să arate exact decât atunci când i-am primit, dar rezultatul a fost peste aşteptări.  Mai greu a fost cu vestimentaţia mirelui, care a lăsat totul pe ultima sută de metri, dar cei de la Gentlemen’s Corner ne-au salvat.Darius de la Maison Dadoo ne-a făcut cele mai frumoase buchete, lumânări şi aranjamente de flori, iar decorurile de la The Props Shop au întregit perfect tabloul nunţii. Toţi invitaţii au fost încântaţi de photocorner, deşi am apucat să-l folosim abia spre dimineaţă. Inedit a fost guestbook-ul: o sticlă mare de vin, pe care invitaţii ne-au scris cu un marker special urări de suflet. Am promis că vom desface sticla la aniversarea de 10 ani 


Deşi am avut o nuntă restrânsă, cu toţii ne-am distrat, s-a dansat mult şi am avut mereu ringul plin. Am avut exact muzica pe care ne-am dorit-o, iar Bianca Sârbu a întreţinut în permanenţă atmosfera aşa cum ştie ea mai bine .

Momentele cele mai amuzante au fost furatul miresei şi shooting-ul de la photocorner, dar noi doi am fost cu zâmbetul pe buze toată noaptea. Dovada clară e că avem atâtea poze vesele şi o filmare atât de activă. 

Pe viitorii miri îi sfătuim aşa: e de preferat să vă stresaţi înainte de nuntă, şi nu în timpul ei. În ziua nunţii trebuie să vă distraţi cât puteţi şi să nu vă gândiţi la ce ar putea să nu iasă bine. Aşa cum am fost încurajată şi eu, aveţi cea mai tare nuntă, bucuraţi-vă de ea !


Furnizori de seamă, pe care îi recomandăm din suflet

Wedding planner: Andrada Sas şi Alexandra Agapie Nădejde
Muzică: Bianca Sârbu şi trupa ExclussiV
Videograf: Ion Marin
Fotograf: Ioan Mărgineanu
Hair styling: Albec Nicolae
Make-up: Jana Ceban
Rochie: Maggie Sottero, model Selina
Pantofi: Nalia Varam
Costum mire: Seroussi
Cămăşi şi accesorii mire: Gentlemen’s Corner
Verighete: Saint Maurice
Mărturii, place cards, cake topper, pahare miri, set tort: Little Things Favors
Flori: Maison Dadoo
Decoruri: The Props Shop
Tort: Cofetăria Armand
Candy bar: Madame Lucie şi Cookie Jar
Printuri: Pixel Theory
Instructor de dans: Ştefan Pascal
Dansatori: Ştefan Pascal şi Elena Pisică 
Biserică: Sf. Spiridon NouRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...