miercuri, 22 ianuarie 2014

Interviu Zoom DecorBine ați venit la Detalii de nuntă! Vrem să vă cunoaștem puțin așa că spuneți-ne cine și de unde sunteți.
Suntem fericiti ca v-am gasit! Suntem o echipa mica, stabilita momentan in Bucuresti, dar care creaza lucruri care sa ii inspire pe cei din jur. Sa ii inspire la ce? Pai la pofta de viata, de munca, de frumos, de iubire. Ne place sa punem ideile in aplicare. Din fericire gasim pe internet o multime de informatii si de poze care ne duc gandurile departe. Si asa primim noi comenzi pentru: camerele copiilor, nunti, petreceri, sedinte foto, casa, birouri, restaurante, etc. 
Ce produse oferă Zoom Decor?
Zoom Décor realizeaza produse pe comanda, adica aproape orice pentru ca ne adaptam conform fiecarei solicitari. De cele mai multe ori oamenii vin cu dorinte precum : litere decorative pictate manual, logo-ul firmei, forme transformate in ceasuri, suprafete de scris cu creta, numere de masa pentru evenimente, ochelari sau alte obiecte pentru sedintele foto. Nu credem ca suntem singurii talentati si mereu spunem ca ne place tot ce se leaga de unicitate asa ca adesea invitam clientii sa ne solicite si decoratiunile nepictate: sa le picteze ei alaturi de cei dragi: fie la ziua de nastere a unui copil, fie la un Baby shower – iar rezultatul cu siguranta va fi ceva de suflet care ii va bucura zi de zi. 


Din ce sunt făcute aceste produse?
Am ales un material ieftin si maleabil, care sa ne permita sa ii dam aproape orice forma: polistirenul.
Cum v-a venit ideea să începeți această afacere și cum a fost începutul vostru?
Ne-am dorit mult sa fim printre cei care produc in Romania, iar aceasta varianta a fost solutia cea mai usoara pentru noi. Credem ca putem sprijini Romania cumparand produse facute la noi si suntem adeptii lucrurilor personalizate: pentru ca e tare frumos sa fim diferiti si unici, pentru ca ne place diversitatea.
Care este publicul țintă? Faceți produse de decor pentru evenimente sau pentru decorarea caselor, etc.
Publicul tinta: oameni dornici sa isi afiseze cumva ideile personale: in casa, la evenimente, la munca, etc.
Cât timp durează o comandă?
In functie de perioada si de complexitatea comenzii, dar de cele mai multe ori primim comenzi realizate in 3-4 zile lucratoare.
De unde vă inspirați și unde găsiți idei noi și proaspete?
Clientii si internetul ne inspira. Din discutiile cu clientul se nasc mereu idei frumoase pe care nici nu le preconizam la inceput.
În cazul unde comenzi, cine vine cu ideea: voi sau clientul?
Noi suntem foarte deschisi si vrem sa lasam clientul sa se desfasoare iar noi sa aplicam. Ne adaptam in functie de fiecare comanda. Daca sunt persoane care par initial fara idei, le propunem noi cate ceva, le lasam timp de gandit si apoi ei revin cu informatiile modelate pe gustul lor. 
Am vrea să vedem cel mai frumos produs făcut pentru o nuntă!
Cel mai frumos e pentru noi in momentul de fata cel mai inedit, care a amuzat mirii, fotografii si apoi pe cei care au vazut pozele: o bila de picior folosita de obicei in inchisoare.
Dar ne plac si ochelarii pentru sedintele foto pentru ca lumea devine dintr-o data vesela si vrea sa faca multe poze, numerele de masa in forme diverse: pasarele, inima, chitara, etc.


Care este produsul vostru preferat din colecția Detalii de nuntă?
Noua ne plac mult felinarele, parca aduc o atmosfera aparte, asa ca Suportul felinar pentru asezarea invitatilor sau numerele meselor ni s-a parut grozav. Felicitari pentru el si restul detaliilor care fac diferenta.

Unde vă poate găsi lumea?! (website, blog, facebook, magazine, etc) 

Zi de zi pe Facebook: ne dorim o comunitate de oameni indragostiti de detalii si frumos, un loc in care sa ne inspiram unii pe altii. Scriem saptamanal si pe blogul de pe site-ul nostru: http://www.zoomdecor.ro/. Participam la diverse evenimente pentru copii, fie cu surprize fie cu decoratiuni pe care copiii le picteaza alaturi de parinti si le iau apoi acasa. Incercam sa gasim magazinul potrivit noua, inca ne mai interesam. Participam si la diverse targuri de hand-made, cel mai adesea cele de la ceainarii.

 

Vă mulțumim că ați acceptat invitația noastră și așteptăm să mai vedem lucruri noi și interesante de la voi!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...