vineri, 24 ianuarie 2014

DIY Lumânare cu scorțișoară


Sărbătorile au trecut așa de repede și parcă toată lumea așteaptă primăvara, mai ales fiindcă nu avem zăpadă. Dar, pentru cei care iubiți iarna, vreau să vă prezint un proiect foarte simplu pentru decorarea casei.


Avem nevoie de:
- o lumânare
-batoane de scorțișoară
- un elastic
- o panglică


Vom folosi elasticul pentru a fixa batoanele de scorțișoară în jurul lumânării. Prima dată plasați elasticul pe lumânare și apoi introduceți batoanele unul câte unul pe sub acesta.


La final avem o lumânare înconjurată de batoane de scorțișoară. Puteți să le aranjați acum să stea drept sau înclinate și să le schimbați locul în funcție de mărimea lor. Eu am încercat să o fac să arate mai natural, așa cum s-au așezat batoanele și amestecate din punct de vedere al mărimii.


Ultimul pas este legarea panglicii peste elastic. Puteți folosi o singură panglică sau mai multe, sfoară industrială sau chiar sârmă. Această lumânare se potrivește și ca decor de nuntă pentru o nuntă rustică sau în aer liber și de asemenea pentru nunțile de toamnă-iarnă. Așa că eu vă propun să ne bucurăm de sezon și să trăim în prezent!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...