luni, 2 decembrie 2013

Mărturii 03DS personalizate


Eu întotdeauna încurajez oamenii să nu meargă pe opțiunea standard, ci să mai adauge ceva la ea, ceva ce să îi reprezinte. Așa stă treaba și cu mărturiile... Puteți alege un model care are o poveste sau o legătură cu povestea voastră, sau chiar puteți alege un model care este foarte ușor de personalizat. Asta am făcut și eu cu mărturiile 03DS, care sunt pungi mici din carton alb, special lăsate așa simple pentru a fi personalizate. Sunt multe metode de a face asta ( cu poza, cu un mesaj, cu un abțibild, cu o fundiță), iar eu am ales să folosesc câteva ștampile. 


Am organizat un bridal shower pentru o prietenă și am vrut să ofer invitatelor un mic cadou la plecare. Pentru a prezenta mai frumos acest cadou am folosit aceste mărturii. Pentru a se potrivi cu evenimentul am folosit câteva ștampile cu inimioare sau mesaje de dragoste și pur și simplu le-am imprimat pe carton. Apoi am asamblat punguțele și am pus în ele cadoul.


Pentru prezentare am folosit acest suport din discuri de vinil, făcut de mine mai demult. Așadar, tot ce aveți nevoie pentru acest proiect este: mărturii 03DS la 1 leu/ bucată, ștampile cu mesajul dorit, tuș de culoarea aleasă și bomboane. Mărturii personalizate în doar câteva minute!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...