luni, 25 noiembrie 2013

Locul unui Guestbook la nuntă

Guestbookul sau Caietul de impresii este un caiet special decorat foarte frumos în care nuntașii sunt invitați să scrie o urare pentru miri, o amintire plăcută pe care o au cu mirii sau câteva gânduri pline de nostalgie. Ce rol are?! Ca peste câteva zile sau peste câțiva ani să citiți din acest caiet și să vă amintiți cu drag de cei care au fost la nuntă și să vă lăsați copleșiți de câteva lacrimi parcurgând paginile lui. Fiecare persoană are un scris a parte, un mod unic de a vă ura o căsnicie fericită și de fiecare vă leagă o altfel de prietenie. 


Problemele care se ridică în alegerea guestbookului sunt în două extreme: la noi nu se poartă sau toată lumea are. Să le luăm pe rând. În primul rând, nunta voastră nu trebuie să fie nici cum sunt toate celelalte și nici nu vă imaginați că veți putea schimba toate obiceiurile. Dacă nu ați văzut așa ceva la nunțile la care ați participat până acum asta nu înseamnă că oamenii nu vor răspunde foarte pozitiv la o nouă provocare. Cu toate acestea, dacă oamenii nu sunt obișnuiți cu prezența acestei Cărți de oaspeți va trebui să anunțați și să amintiți invitaților să vă lase un gând frumos în scris. Mergem în cealaltă extremă unde Guestbookul a atins apogeul. Modelele sunt atât de diverse încât puteți alege unul care se potrivește de minune cu tema sau locația nunții voastre astfel încât nu va părea un obicei prea mult folosit, ci un loc special de depănat amintiri.


Câteva sfaturi practice pentru cei care aleg un Guestbook pentru nuntă:

1. Pregătiți un loc special pentru acest Caiet de amintiri într-un loc foarte accesibil nuntașilor. Lângă intrarea în sală sau un loc cu acces și pe unde trec toți invitații. 

2. Anunțați că aveți un astfel de caiet și invitați oamenii să scrie în el. Chiar de mai multe ori dacă e nevoie.

3. Decorați masa cu caietul într-un mod foarte atractiv. Puteți folosi rame cu poze cu voi, felinare sau lumânări, mașină de scris sau petale artificiale.

4. Nu uitați de pix. Fie că alegeți un pix special sau unul normal.

5. Dacă poziționați masa de amintiri aproape de Candy Bar sau Photo Booth mai mulți oameni vor trece pe acolo. 

6. Vorbiți de înainte cu un prieten sau un membru al familiei să înceapă să scrie, astfel vor prinde curaj și alții. Mulți oameni nu vor să fie cei care scriu primii, iar alții se uită ce au scris și ceilalți.

7. Nu uitați să completați prima pagină cu numele voastre, data nunții și alte informații. De obicei caietele au prima pagină puțin mai specială.

8. Alegeți un Guestbook care să se potrivească cu locația nunții și tematica voastră, sau alegeți unul simplu și personalizați-l voi.

9. Cumpărați caietul de impresii din timp. Înainte de nuntă se vor aduna multe probleme pe capul vostru și nu veți avea chef să alegeți pe îndelete un model. Pe de altă parte, nu e perisabil. :)

10. Asigurați-vă că la sfârșitul nunții cineva va lua caietul cu toate amintirile și cuvintele frumoase ca să nu se piardă printre mulțimea de decorațiuni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...