vineri, 8 noiembrie 2013

DIY Coșuleț cu panglică


Când vă gândiți că vreți un decor special la nuntă sau un lucru nemaiîntâlnit, încercați să găsiți o modalitate de a face cu mânuțele voastre acel decor și astfel să nu aruncați visele la gunoi, ci să le transformați în realitate. Dacă visați la un CandyBar și bombonierele vi se par prea scumpe sau vreți să abordați un stil mai rustic, puteți alege coșulețele! Acestea sunt drăguțe și fără alte accesorii, dar dacă vreți să adăugați și puțină culoare iată cum se face.


Cumpărați un set de coșulețe simple de diferite mărimi ca să aveți și pentru bomboanele mai mari și pentru cele mai mici, dar și pentru aspectul general e bine să fie de diverse mărimi.


Alegeți o panglică de culoarea dorită și un ac cu gaura foarte mare. Dacă vreți să folosiți o panglică mai lată puteți să îi prindeți un capăt cu bandă adezivă astfel încât să intre printre straturile coșulețului ca un ac. Nu există o regulă la cum trebuie să mergeți cu acul și panglica: puteți face un contur drept sau în zig zag; puteți folosi mai multe panglici de diferite culori pentru un aspect mai jucăuș sau puteți colora o parte a coșului mai intens și o parte să rămână naturală.


În plănuirea unei nunți ideile sunt un ajutor de nădejde, așa că folosiți-vă de ele și pregătiți nunta mult visată!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...