luni, 14 octombrie 2013

Nuntă Dani și Rebeca - Ionut Photography


Am deosebita onoare de a vă prezenta o nuntă specială, pe care am așteptat-o și în care am fost implicată direct: nunta frățiorului meu cu prințesa lui. La finalul nunții chiar am simțit că a fost o nuntă reușită, că lucuruile au ieșit așa cum au fost plănuite și invitații s-au simțit bine. Ca să înțelegeți chiar mai bine vă voi arăta poze, câteva cuvinte din partea miresei dar și nelipsitele mele comentarii.


 Cum ai descrie nunta voastra intr-un cuvant?
"Relaxanta", exact ce mi-am si dorit si a fost pentru mine cel putin. Sa nu fiu stresata de tot felul de probleme care apar inevitabil pe parcursul nuntii.Care a fost cel mai greu lucru de gasit / cumparat?
Pantofii. si chiar si cei care mi i-am luat, nu au fost chiar cum mi i-am dorit.
Ce a fost mai scump rochia miresei sau costumul mirelui?
 Rochia a fost mai scumpa, dar cred ca e normal sa fie asa.


Intrarea la cununia religioasă a fost pregătită de această fetiță frumoasă cu ajutorul petalelor artifiale  alb și roz, ca să  se potrivească cu culorile pastelate ale nunții.


 Acum, uitandu-te in urma, ce ai schimba?
Cred ca as fi vrut ca tortul sa fie clasic, nu format din tortulete. Am vrut si inainte de nunta, un tort format pe 3 etaje, si aveam multe modele pregatite, dar pana la urma am renuntat, pentru ca ieseam la un pret mai mare si era si mai complicat. Dar apoi mi-a parut rau. 
 Care a fost tema nuntii / culorile nuntii / ideea?

Asa cum am mai zis si mai sus, am vrut ca nunta să fie in stil vintage, am ales culori deschise (roz pal, alb, maro deschis sau bej).  Sincer, nu stiu daca a avut neaparat o tema.


Vă invit să observați decorul simplu, dar frumos. Fiecare scaun a fost înfrumusețat cu ajutorul unei funde făcută din tul și pânză de iută ( voi face un tutorial în viitoul apropiat). Aceste funde le-am făcut împreună cu mireasa, mamele și surorile mirilor. 
Ce ai mai fi vrut sa faci pentru nunta si nu ai mai apucat sau v-ati hotarat sa nu mai faceti?
As fi vrut sa fie si " momentul lampioanelor" care mi se pare foarte romantic si potrivit pentru nunti, dar din cauza ploii din seara nuntii, s-a anulat. Si invitatii erau foarte entuziasmati de idee si chiar pe durata ploii au mai ramas, cu speranta ca se va opri si vom reusi sa le lansam.De unde te-ai inspirat?
Daca te referi la decoratiuni, stii deja ca m-am inspirat de pe Detalii de nunta, pinterest si alte pagini de pe facebook dedicate nuntilor.

Care a fost momentul tau preferat in cadrul nuntii?
Probabil au fost mai multe, dar primul care-mi vine in minte, e aruncarea buchetului. Desi nu a fost programat sa fie parte din programul nuntii, a fost amuzant si invitatii entuziasmati. 


Ce sfat ai da viitoarelor mirese?
Ca sfat pentru viitoarele mirese ar fi: sa nu se streseze in ziua nuntii, ci mai degraba inainte, ca oricum orice mireasa e stresata la un moment dat, nu este scapare. :p  Pentru asta, sfatul meu e sa "insarcineze" pe prietenii apropiati sau familie cu orice probleme ce ar putea aparea pe parcursul nuntii ca sa nu fie mireasa sau mirele cea care sa se preocupe de orice ar interveni. Am citit asta tot pe Detalii de nunta si chiar m-a ajutat. :d


Prezența noastră ca și Detalii de nuntă o puteți observa într-un mod atât de discret, de accea vreau doar să menționez produsele care au fost prezente. În primul rând, ați văzut mai sus în poze suportul felinar pentru numărul mesei. La finalul nunții acești suporți au fost făcuți cadou unor invitați. Apoi, au avut o simpatică masă de amintiri cu guestbook și pix, dar și o mașină de scris pe care au folosit-o cei mai îndrăzneți. Spre bucuria lor și a mea (care spuneau tuturor să scrie o urare), caietul de impresii s-a umplut și astfel au câte un cuvânt frumos de la aproape toți invitații. Mărturiile alese de ei sunt cele Sweet Love pe roz și albastru deschis, în care au pus bomboane Raffaello. Acestea au adus o frumoasă pată de culoare pe mese, completând decorul oferit de flori. Iar în cele din urmă, unul dintre elementele lăudate: baloanele de săpun. De ce spun că au fost lăudate?! Deoarece au fost câțiva copii care au venit și mi-au spus și mie și mirilor ce mult le plac baloanele de săpun și ce distractive sunt. O mare bucurie și o ocupație pentru cei mici.
  

Haideți să încheiem în forță prin a vă spune ce au oferit invitaților la plecare: o sticlă de Coca Cola. Dani este un maaare fan, așa că l-a reprezentat întru totul. Și nu orice sticlă ci una cu numele lor pe ea. Am făcut niște stickere care seamănă leit cu cele originale  și le-am lipit cu grijă și răbdare pe fiecare sticlă în parte. Au avut un mare succes și s-au auzit multe aprecieri!


Furnizori:
Locație: Hotel Sunny Hill
Rochie: Bianca Negru
Fotografi: Ionut Photography
Tort: Olympos
Mărturii și accesorii: Detalii de nuntă
Litere din lemn: The A shop
Abțibilduri sticle Cola: Printflex Studio
Coafură și machiaj: Boudoir Studio Prive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...