luni, 7 octombrie 2013

DIY Inimioare decorative

Inspirația pentru acest proiect mi-a venit când admiram o nuntă simpatică de pe Boho Weddings și nu mi-a venit să cred că un element atât de simplu poate schimba atât de mult aspectul unei locații. Aveți mai jos pozele cu pricina! Așadar, o nuntă în aer liber, cu scaune albe și frumoase. De obicei la astfel de evenimente întâlnim decor rustic cu flori de câmp sau floarea soarelui, cu borcane decorate cu pânză de iută sau felinare. Ca să nu ne plictisim însă astăzi ne uităm la niște inimioare pe băț foarte frumos colorate! 

Acum să încercăm și noi! Vom avea nevoie de:
- hârtie
- bețe de frigărui
-foarfecă
-pistol de lipit
-pătrate dublu adezive


Pentru început decupați formele de inimioară, câte două bucăți pentru fiecare frigăruie. Dacă aveți un perforator de această formă este și mai bine deoarece formele vor ieși exact la fel.


Pe spatele primei inimioare trageți o linie de lipici cu ajutorul pistolului de lipit, iar apoi apăsați bățul până este incorporat în lipici.


Pentru a suprapune cealaltă parte a inimioarei aplicați lipici pe spatele primei inimi dar și pe băț. Trebuie să acționați destul de repede pentru că acesta se întărește și nu mai ține dacă îl lăsați prea mult timp.


Sau aplicați pe prima inimioară pătrățele dublu adezive mai groase (cam de grosimea bățului), iar apoi cealaltă jumătate. 


Vă recomand aceste decorațiuni pentru casă sau o altă petrecere în grădină deoarece sunt foarte ușor de făcut și într-adevăr înveselesc atmosfera. Și ați văzut și voi ce bine arată în poze!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...