miercuri, 21 august 2013

Nunta mentolata

Nu va speriati de titlu, este vorba de culoarea Mint! Unii ar putea spune ca i-a trecut momentul de glorie, de acord partial. Mi se pare ca acum ajunge sa fie intalnita la nuntile de zi cu zi, si nu doar la nuntile din reviste. Oricum ar fi, este o culoare frumoasa si placuta! 

Daca alegeti sa faceti o masa de dulciuri nu uitati sa folositi culorile alese si la decor sau invitatii. Cu toate acestea nu exagerati, ci folositi cu moderatie culoarea dominanta. Mai jos avem un exemplu de candy bar pe mint, combinat cu alb, maro si roz pal.


Fundalul de nunta este instalat acolo unde are loc cununia religioasa si ulterior folosit pentru a face poze cu invitatii. Cu toate acestea, nu exista o regula pentru locatia acestuia, culorile lui sau materialele din care este facut. Pentru nunta mentolata va propun un fundal pe mint si alb facut din fasii de panglica si material.
Cel mai mult imi place sa observ culoarea nuntii in micile detalii! Va dau doua exemple prin aceste poze: panglica cu care este prins buchetul si pantofii miresei! 


Cei care ati avut nunta pe culoarea MINT va invit sa impartasiti cu noi cateva poze si idei!


Pentru a completa decorul va sugeram Marturiile Crown  potrivite ca si culoare dar si ca si model si stil. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...