luni, 29 iulie 2013

Bridal Shower Naomi


Cu ceva timp in urma am participat la Bridal Showerul organizat pentru o prietena de a mea, Naomi! Pentru ea a fost o surpriza si cred ca s-a bucurat de aceasta surpriza. Vreau sa va aduc in atentie cateva detalii facute manual si cateva obiecte disponibile la Detalii de nunta folosite in acest cadru.


La decor s-au folosit elemente decorative pe culorile alb, negru si roz. Puteti observa lumanari, margele, litere din lemn, tablouri si suporturi pentru poze. Alaturi de acestea am pus sticlute de baloane de sapun in forma de tort si marturii mire si mireasa.


Pe pereti au fost cateva flori din hartie facute dintr-un carton mai gros, pe culori care sa se potriveasca cu cealalta parte a decorului. Ghirlanda cu "Bridal Shower" este cumparata dar se poate face hand made.


Printre felurile de mancare si prajituri au fost si briose! La decorarea acestora am folosit miri si mirese comestibile. Recunosc ca mi-a luat o vreme decuparea lor dar au fost foarte apreciati de celelalte participante.


Dupa cum vedeti si voi, au fost multe cadouri, decoratiuni simple dar foarte simpatice si multa bucurie. Felicitari Naomi si va dorim o casnicie fericita!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...