miercuri, 26 iunie 2013

Nunta cu buget redus

Chiar daca industria nuntilor s-a extins foarte mult, chiar daca suntem influentati de tot ce apare pe internet si chiar daca vrei o nunta deosebita, poti avea un buget redus pentru nunta! Lucrurile frumoase sunt de multe ori handmade. O alta idee este sa luati elemente simple si mai ieftine pe care sa le accesorizati intr-un mod unic, special pentru nunta voastra. Un buget redus nu inseamna o nunta stearsa, ci inseamna mai multa atentie pe ce se trec banii si mai mult interes si timp pentru a face anumite lucruri cu propriile manute. Astazi vreau sa va dau trei exemple de metode prin care ati putea reduce cheltuielile cu nunta.

1. Numere de masa din carton
Din cateva bucati de carton si o harta puteti face niste numere de masa foarte simpatice, excelente pentru tema calatoriilor.

In loc sa platiti sume uriase pentru aranjamente florale complicate puteti cumpara flori in ghiveci, cateva ghivece frumoase si aveti deja rezolvata problema.

3. Marturii simple
Alegeti un model mai simplu de marturii pe care apoi le puteti transforma in ceva unic folosind etichete, stampile sau abtibilde. Exemple: Pungulite organza sau Marturii la 1 leu.

Lista nu se opreste aici, ci poate continua cu fiecare domeniu al nuntii. Voi cum ati economisit bani in pregatirea nuntii?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...