vineri, 14 iunie 2013

După nuntă cu Răzvan și Raluca

După admirarea multor nunți sofisticate, cu o pregătire minuțioasă a fiecărui detaliu în parte, când am văzut aceste poze mi-au amintit de frumusețea simplității! Talentata fotografă este Lavinia de la Miriam Photography, iar mireasa a fost atât de drăguță să împărtășească cu noi câteva detalii despre această sesiune foto.


Sesiunea foto a avut loc dupa nunta, cred ca la vreo doua zile. Eu mi-am dorit foarte mult sa avem ca fundal un lac si o padure, ceva natural, iar Lavi a cautat un loc de genul acesta si am gasit langa Oradea.Fotografa noastră, Lavi, a fost foarte deschisa la ideile pe care i le-am propus si in mainile ei au prins contur foarte frumos si s-au finisat ajungand sa fie mai mult decat imi puteam imagina.


Asadar, am mers pregatiti pentru poze si de la amiaza pana spre seara, la apus, am tot facut poze :) Alte lucruri ce mi-am dorit sa avem ca rezuzita a fost o bicicleta si o valiza. La fel, Lavi s-a ocupat de tot.


La inceput eram cam timizi, ne fastaceam, e greu in fata camerei sa fii tandru sau sa exprimi naturalete, dar ne-a luat cateva minute sa ne obisnuim si apoi a mers totul ca pe roate. Pe drum tot gaseam noi elemente cu care sa interactionam, la un moment dat am urcat pe o capita de fan :D, ne-am descaltat si totul a fost ca o zi petrecuta intre prieteni.Costumul de mire cred ca a fost cel mai rapid lucru pe care l-a cumparat Raz =)) Stia ce isi doreste si cum sa fie, am mers la Zara si intr-o ora era gata de insuratoare.


În ceea ce priveste rochita pe care am avut, e creatia mamei mele si a mea. Eu dadeam indicatii si mama le putea in aplicare:), a fost foarte rabdatoare cu mine si ii sunt recunoscatoare ca m-a suportat :D   Am cautat peste tot o rochita simpla, dar nu am gasit, asa ca am luat decizia sa o realizam amandoua si rezultatul a fost foaaarte frumos. exact ceea ce mi-am dorit.  Parul l-am facut singura. Am exersat inainte de vreo 2-3 ori si in ziua nuntii mi-a iesit :) Imi doream sa fie impletit ca o coronita pe cap si imi era teama ca nu o sa iasa cum imi doresc daca las pe altcineva sa faca, asa ca am incercat singura si a iesit bine.


Felicitări Raluca și Răzvan pentru poze, pentru inventivitate și pentru abilitățile practice (rochia și părul)! Vă dorim o căsnicie fericită.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...