miercuri, 12 iunie 2013

DIY Tablou degradeCred că ați observat și voi că degradeul este foarte la modă, în special la nunți! De aceea m-am gândit să păstrăm și noi trendul și să facem ceva în degrade (sau ombre). Primul pas a fost să fac rost de câteva mostre de lavabil de la un magazin de profil. Am ales toate nuanțele de roz, de la cel mai deschis și până la cel mai închis.


Din aceste cartonașe am decupat steluțe cu ajutorul perforatorului. Am avut 6 nuanțe și câte 5 steluțe din fiecare nuanță.
  

Am ales o panglică îngustă maro închis pe care să prind steluțele și am tăiat-o la dimensiunea dorită. Cu ajutorul pistolului de lipit am atașat steluțele de panglică. Această parte necesită multă răbdare și atenție, dar merită efortul.


Rama am făcut-o din bețe de frigărui. Avem nevoie de 4 bețe pe care le legăm la colțuri cu același model de panglică. 


În ultimul rând am lipit panglicile cu steluțe de partea de sus a ramei. Înainte de asta trebuie să marcați locul în care vine fiecare panglică în parte, astfel încât distanțele să fie aproximativ egale.


Și iată produsul finit! Foarte frumos. Mă gândeam ca și utilizare la nuntă... pe post de tablou al sălii (cu mesele și invitații). Și anume fiecare panglică cu steluțe este o masă; pe prima steluță scrieți numărul mesei, iar pe stelele de mai jos numele invitaților care stau la masa respectivă. Binențeles că va trebui să faceți acest tablou la o scară mai mare, cu un perforator mai mare ( forma să fie eventual inimioară), ca să se vadă ce este scris pe steluțe. Ce părere aveți?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...