miercuri, 19 iunie 2013

Cum e sa fii casatorit cu mine?

V-ati pus vreodata aceasta intrebare? Cred ca daca ne punem sinceri aceasta intrebare vom fi motivati sa facem cateva schimbari in comportamentul nostru. Am primit aceasta carte cu vreo 6 luni in urma, iar acum i-a venit randul sa o citesc si imi place! Vreau sa v-o recomand si voua cu mult drag.


În Cum e să fii căsătorit cu mine?, Linda Dillow vă provoacă să vă puneți întrebări riscante: Cum e să fie soțul meu? Cum e să facă dragoste cu mine? De ce mă încăpățânez să fiu supărată pe el? Extrem de sinceră şi personală, Linda vă dezvăluie cele mai bune şi cele mai rele lucruri pe care le-a făcut în cei aproape cincizeci de ani de căsnicie şi vă conduce spre inima lui Dumnezeu ca să aflaţi cum poate fi căsnicia voastră. Este o carte despre cum să-ţi trăieşti căsătoria din plin, zi după zi şi an după an, devenind soţia care îţi doreşti să fii şi urmărind efectul pe care acest lucru îl are asupra propriei căsnicii.

Linda Dillow este autoarea a mai multor carti, printre care si "Partenera creativa", "Conversatii intime" si "Linisteste-mi inima ingrijorata". Acestea s-au vandut in peste 1,5 milioane de exemplare. Linda locuieste in Monument, Colorado cu sotul ei, Jody; dar participa la conferinte in intreaga lume.

Puteti achizitiona aceasta care de aici sau aici.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...