miercuri, 15 mai 2013

Treci pe quilling

Quillingul este arta de a mânui cu măiestrie fâșii subțiri de hârtie, cu ajutorul unui ac special și apoi a le transforma în creații impresionante. Este fascinant cum o coală de hârtie se poate transforma într-un buchet de flori, în inimioare drăguțe sau în niște litere colorate. În cele mai multe cazuri, întâlnim quilling pe tablouri, pe felicitări sau pe obiecte decorative. Cum nunta este un apogeu al evenimentelor vieții și această artă, a quillingului , și-a găsit locul său în decor sau alte locuri practice. Haideți să vedem câteva exemple care să ne inspire.

Coliviile sunt un decor excelent de nuntă, iar quillingul le oferă o pată de culoare și de veselie. 

Chiar dacă nuntașii vin pregătiți cu plicul, faceți momentul mai plăcut având o cutie decorată cu quilling sau un cufăr frumos.


Una din cele mai mari bătăi de cap înainte de nuntă este cu florile... este mult mai simplu să le facem de hârtie, cu mai mult timp înainte, iar în ziua nunții să fim liniștiți.


4. Guestbook/ Caiet de impresii
Folosiți un model mai simplu de guestbook, la care să adăugați câteva floricele sau inimioare din hârtie de culoarea nunții.


În ceea ce privește invitațiile, puteți să vă lăsați imaginația liberă! Știu că sunt și în România persoane care fac invitații cu quilling, foarte simpatice, vă încurajez să îi căutați.


Orice model de mărturii de nuntă poate fi personalizat prin quilling: adăugați o floare sau inițialele voastre și micile cutiuțe vor atrage atenția cu siguranță!
Aveți două exemple de numere de masă:cu quilling aplicat sau doar din quilling. Poza de mai jos este de la nunta noastră! Numerele le-am făcut într-o seară împreună cu câteva prietene, dintre care doar una știa tehnica, dar noi toate ajutam.


Un decor frumos la intrarea în sala de nuntă!


9. Tiara


Și iată că această tehnică s-a extins și spre orizonturi mai dulci: la torturi! 


Dacă faceți invitații sau decorațiuni de nuntă cu quilling și doriți să prezentați pe blogul ”Detalii de nuntă” realizările voastre puteți să îmi scrieți la adresa cristina@detaliidenunta.ro .Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...