miercuri, 29 mai 2013

Interviu ”Darisiana Wedding Invitations”
Bine ai venit pe blog! Ai ales un nume foarte interesant, ne poți spune de la ce vine si cum a inceput ”Darisiana Wedding Invitations”?

Numele firmei vine de la prescurtarea numelui meu (Damaris - Daris).
„Darisiana Wedding Invitations”, a început în urma cu aproximativ doi ani. Una dintre primele mele invitații de nuntă a fost a mea, în urma căreia am fost întrebată de unii invitați, dacă aș vrea să le fac și lor invitații de nuntă. Încet, încet recomandările au crescut, iar acum am decis sa trec la un alt nivel și să mă promovez pe acest domeniu.Numele ne spune că faci invitații de nuntă, dar ce servicii oferi mai exact? 

Da, mă ocup cu invitații de nuntă dar și cu decorațiuni si flori de nuntă.”Darisiana” are doua ramuri: „Darisiana Wedding Invitations” si „Darisiana Deco” (wedding flowers & decorations).
În privința invitațiilor de nuntă, ofer serviciul complet: design + creatie, print și de cele mai multe ori consultanță. Desemenea ofer si alte servicii pentru mirii care au nevoie și de numere pe mese, pungi personalizare, plicuri personalizate, meniuri pe mese, etc.
In ceea ce priveste categoria decoratiuni & flori, oferim clientilor nostri tot pachetul de servicii pentru aranjarea salii de restaurant, cat si aranjarea bisericii, photolounge, candybar, etc. Oferim decorațiuni vintage și aranjamente florale.
Sunt multe firme de invitatii de nunta, ce crezi că te diferențiază?

Într-adevăr există multe firme care se ocupă cu invitații de nuntă, însă nu multe dintre ele oferă invitații personalizate si puține firme se caracterizează prin stilul vintage.  Deasemenea, încerc să păstrez un bun echilibru calitate-pret, care cred ca e important pentru clientii mei. Pentru viitorii miri care își plănuiesc totul din timp, cât durează o comandă?

Dacă există o buna întelegere intre mine si clientii mei si daca mirii sunt hotarati asupra unui model, procesul durează aproximativ două zile. Durata comenzii este influentata foarte mult de modelul ales, dacă implică multă manoperă, sau nu... însă, teoretic, nu ar trebui sa dureze mai mult de 3 zile până când comanda este gata.
Crezi că există un trend în ceea ce privește invitațiile de nuntă? Anumite culori sau elemente mai des întâlnite?

Cred ca există acest stil vintage, atat in invitațiile de nuntă dar si in alte domenii, moda, decoratiuni, home decor, etc. Există multe culori care sunt in trend, însă cred ca de aproximativ doi ani se poarta foarte tare culoarea menta ( mint). Eu folosesc mult culoarea aceasta atât în modelele de invitații, cat si in decor. Ca elemente se poarta ramele, coliviile, bulinele, dungile, elementele damask, etc.


Invitațiile tale sunt modele standard sau la cererea clientului, după dorințele sale?

Invitatțile mele sunt standard, însă mie imi place sa ofer flexibilitate si deschidere clientilor, astfel incat, daca un client vrea altceva decât ceea ce se gasește între modele mele, ii stau la dispozitie. Mirii nu sunt obligati sa aleaga un model din colectia mea. Deasemenea, dacă le place un anumit model dintre invitațiile mele, se pot face modificări la culoare, carton, dimensiuni, etc.Ce alte produse mai oferi sau care sunt alte proiecte la care lucrezi în paralel?

Cum am spus mai devreme, mă ocup si cu decoratiuni si flori de nunta.Spune-ne te rog unde și cum te pot găsi doritorii.

Pot fi contactată pe facebook: facebook.com/darisiana.wedding.invitations
sau telefonic: 0751823413.

Iar în final, care este produsul tău preferat din cele de la ”Detalii de nunta”?

Îmi plac „suportii felinar”, pentru numere de mese.Mulțumim Darisiana Wedding Invitations!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...