luni, 13 mai 2013

Filmuleț ”Save the date”


Săptămâna trecută am primit un e-mail de la o prietenă, cu nu prea multe cuvinte și apoi un link. Mare curiozitate  până s-a deschis... iar apoi o surpriză foarte plăcută: Laura si Cosmin au făcut un filmuleț cu mesajul ”Save the date”! Puteți vedea și voi super-producția mai jos, iar apoi i-am rugat să ne spună tuturor câte ceva din culise.

Save the date – Laura & Cosmin  (click pentru a vedea filmulețul)

Felicitări, foarte frumos mod de a vă anunța nunta ați ales! În primul rând, cum de v-ați gândit să faceți un ”Save the date”? Pentru că nu e așa popular în România...
Multumim mult!
Chiar daca e un concept „imprumutat”, ni s-a parut ca are mult sens si ca urmare, l-am adoptat si noi. Avem prieteni si rude care nu sunt din Bucuresti si pentru a fi la nunta noastra, va fi nevoie de cateva zile de concediu. Cu acest „save the date”, vrem sa ne asiguram ca isi vor rezerva ziua pt a fi alaturi de noi la nunta.

 Și cine a venit cu ideea unui filmuleț? Ați luat în calcul și alte moduri de prezentare?
Eu (Laura) sunt genul de persoana careia ii place sa faca lucrurile din timp. Am inceput sa ma gandesc la nunta si tot ce presupune organizarea unui astfel de evniment, inca din primele zile de logodna J
Dupa ce am ales tema nuntii, mi-a venit ideea unui filmulet mut pentru „save the date-ul” nostru si impreuna cu Cosmin, am decis sa transformam ideea in realitate.

Cum a fost la filmări? Lejer, stresant, fain, distractiv, obositor?! Cine v-a ajutat să vă duceți la îndeplinire acest vis?
Filmarile au fost foarte distractive si au durat mai putin decat ne-am fi asteptat. Partea frumoasa e ca ele au fost facute de un prieten de-al nostru si asta a contribuit mult la starea de lejeritate simtita in acea zi.
Priceperea lui pe partea de editare a ajutat mult si produsul final e exact ce ne-am dorit.
Tin minte ca am ras mult iar experienta in sine a fost una memorabila pt noi.
  
Cum distribuiți ”Save the date”-ul vostru?
Suntem „generatia online” si am trimis save the date-ul prin email. Tin sa mentionez ca el nu inlocuieste invitatia tiparita (tinem cont si de generatia celor care foloseau posta mai mult decat noi) iar ea va fi distribuita prin metodele clasice (data direct sau trimisa prin posta).

Mult succes la pregătiri și cred că nunta va fi plină de surprize, ca și voi! J
Multumim mult si da, asta ne dorim si noi J.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...