luni, 8 aprilie 2013

Treci pe discuri de vinil

Discurile de vinil îmi amintesc de copilărie și cum ascultam povești ore întregi de pe acestea. A trecut o perioadă, în care lumea căuta să se modernizeze și să uite tot ce a fost mai demult, iar acum parcă încercăm să revenim la vintage. Așa se face că aceste discuri și aparatele lor au revenit în trend, ca și obiecte decorative, ca parte a unor proiecte handmade sau ca elemente ale unei nunți. Vreau să vă prezint câteva dintre utilizările discurilor de vinil în cadrul unei nunți.  


Pentru a vă anunța intențiile și data nunții puteți alege să trimiteți invitaților un ”Save the date” mai special: pe un disc. 


Dacă nu doriți un Caiet de impresii/ Guestbook tradițional aveți mai multe posibilități, iar una dintre ele este să puneți pe o măsuță frumos decorată, niște discuri de vinil pe care invitații se pot semna.


Nici măcar numele sau numerele meselor nu trebuie să fie tradiționale, ci urmând drumul pe care am pornit cu aceste discuri, puteți foarte simplu să le implementați și aici. Lipiți peste eticheta originală a acestuia o altă etichetă cu numele sau numărul mesei, puneți discul într-un suport drăguț și v-ați ales cu un decor special!


Cea mai simplă utilizare a discurilor de vinil la nuntă este cea de mai jos: ca și suport decorativ pentru vazele cu flori și lumânări!Dacă alegeți să faceți o cabină de poze/ photo booth, vă ofer două sugestii de fundal pentru aceasta în pozele de mai sus și în cea de jos. Observați că discurile pot fi lipite de un perete stabil sau pot fi suspendate pe sfoară. Amândouă modelele sunt foarte drăguțe. 


Sursa poze: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...