miercuri, 3 aprilie 2013

Nuntă în aer liber


Când am ales locația pentru nunta noastră ne-am făcut un tabel cu cele mai importante cerințe și așteptări, am vizitat muuuulte restaurante și apoi le-am dat note. Au ajuns în finală restaurantul unde ne-am făcut nunta până la urmă și o locație unde am fi ținut ceremonia în aer liber iar masa în cort. Mi-ar fi plăcut mult o nuntă la poalele pădurii, cu aer mai curat și spațiu nelimitat; dar gândul acela stresant ”Dacă va ploua” ne-a făcut să alegem cealaltă variantă. Cu toate acestea, nunțile în aer liber sunt foarte aproape de inima mea, iar cea de azi este una deosebită!


La această nuntă se regăsesc multe elemente handmade, cum este evantaiul imprimat, sunt numele meselor și decorațiunile de pe scaunele mirilor. Nu uitați că se poartă (mai ales la nunțile în aer liber) pânza de sac, după cum vedeți și în poza de mai jos.Cred că ce m-a cucerit defapt la această nuntă este levănțica! Buchete simple, colorate, adunate într-o pânză rustică și accesorizate cu o brosă. (vezi și Nuntă cu levănțică)Nelipsitul bufet de dulciuri arată extraordinar prin simplicitate. Mirii au folosit câțiva suporți pentru a expune denumirile preparatelor de pe tăvi (mai multe modele de suporți aici). Părerea mea este că acești mici suporți nu trebuie să atragă ei toată atenția, ci să completeze aspectul și în același timp să fie și practici.


Cea mai veselă parte?! Cabina de poze! Pregătiți recuzita de înainte: câteva măști, rame de poze, pălării și alte accesorii, care vor face invitații să dorească să ajungă la acest colț vesel.


Pe cei care alegeți o nuntă în aer liber vreau să vă felicit și vă doresc o vreme nici prea toridă, dar nici prea răcoroasă!

Imagini preluate de la Boho Weddings
Fotografi: Wildflower Studio: Michelle Dransart with assistant Kristy Ellison,www.wildflowerstudiophoto.comRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...