vineri, 5 aprilie 2013

Interviu ”Șura cu cadouri”1.       Bine ați venit la ”Detalii de nunta”! Ne puteți spune pentru  început cum ați ales acest nume?

Ne-am gândit la acest nume deoarece o Șură ardelenească este foarte încăpătoare și găsești o mulțime de chestii in ea. De asemenea principala persoană care crează produse pentru Șura cu cadouri este Șura (Sandu de la Alexandru, pe rusa). Dar si alte persoane din familie contribuie cu produse la Șura noastră :).2.       Și ce oferă defapt ”Șura cu cadouri”? 

În principal produse de fier forjat (suporturi și arcade de flori, sfeșnice, băncuțe) și produse de lemn pirogravate (scânduri sau diverse forme in functie de preferinta clientului).


3.       Înțeleg că este o afacere de familie; este acesta un avantaj sau nu?

Da, e un mare avantaj să poți lucra cu cei din familia ta. Costurile sunt mult mai reduse, de exemplu Gabi se ocupa de pagina de facebook, Raluca a realizat sigla iar eu si Șura realizăm produsele din fier forjat. De asemenea mai multe persoane din familia noastra pot să posteze poze cu produse handmade.

4.       Din ce matertiale sunt produsele?

Produsele sunt din fier si lemn. Dar, cel mai mult lucrăm cu fier forjat.5.       Toate obiectele sunt create manual de voi?

Da, toate sunt produse făcute de mână.


6.       Dacă doresc să comand ceva pentru nuntă de exemplu, cu cît timp înainte ar trebui să comand? Cât durează până primesc comanda?

Depinde de complexitatea produsului și de numărul produselor comandate dar cu cel puțin o lună înaintea evenimentului ar trebui sa luați legatura cu noi.

7.       Care este o temă de nuntă care se potrivește perfect cu produsele voastre?

Cred că produsele noastre se potrivesc la nunțile clasice (în special cele de fier forjat) dar și la nunțile rustice unde merg foarte bine produsele facute din lemn (plăcuțe, cutii, tăvi, indicatoare gravate cu tot diverse mesaje).8.       Unde altunde se mai folosesc frumoasele decorațiuni făcute de voi?

   Oferim produse care pot fi folosite ca decorațiuni interioare și exterioare.De exemplu o clientă a avut la nuntă o bancuță foarte drăguță din fier forjat, pe care o va folosi în grădină de acum înainte.9.       Care e produsul vostru preferat din colecția ”Detalii de nuntă”?10.   Cum vă pot găsi și contacta clienții?

Pe e-mail: veja_gabi@yahoo.com sau telefonic: Șura 0763693698
Mulțumesc!


Mai jos aveți câteva proiecte de viitor a celor de la ”Șura cu cadouri”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...