luni, 29 aprilie 2013

Cadouri de Paște

În preajma sărbătorilor se crează un stres general pentru a găsi cadoul perfect pentru cei dragi din familie, prieteni sau colegi. Vreau să vă amintesc de câteva cadouri handmade pe care le-ați putea oferi anul acesta și de câteva produse ”Detalii de nuntă” care s-ar potrivi de minune. Haideți să începem!

Cadourile dulci sunt întotdeauna apreciate, iar un ambalaj frumos va face acești biscuiți un cadou perfect!

Uneori cuvintele fac mai mult decât orice obiect oferit în dar. Așa că alegeți să faceți cadouri din suflet, declarații sincere și să oferiți dragoste.

Continuăm pe aceeași temă a iubirii și a exprimării acesteia într-un mod mai artistic.

Cea mai reprezentativă imagine a iubirii?! Inimioara!

Mult așteptata primăvară vine în sfârșit așa că au apărut florile colorate și frumos mirositoare. Dacă mergeți în vizită la cineva, un buchet de flori într-o vază făcută de voi este un cadou excelent.

Multe narcise și lalele își caută o casă pe care să o coloreze și să o înveselească. Pregătiți vaza și apoi aduceți florile!Un aspect plăcut, un miros îmbietor și un gest de prietenie.

Pozele ne rămân alături de amintiri, pentru o lungă perioadă de timp. Ajută-i pe cei dragi să-și amintească momente plăcute printr-o fotografie într-un suport deosebit.

Nu găsești cuvintele potrivite?! Spune-le cu ajutorul acestui mic suport.

Pentru o seară minunată petrecută împreună cu persoana iubită, cu familia sau cu un grup de prieteni, vă recomandăm lampioanele zburătoare. Trebuie să vă puneți o dorință și apoi să le priviți cum se înalță spre cer.

Vă dorim sărbători fericite alături de cei dragi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...