luni, 4 martie 2013

Tort uriaș sau mini-torturi?!

Alegerea tortului de nuntă nu este un lucru ușor și de multe ori ne provoacă dureri de cap. Chiar dacă degustările sunt foarte bine venite, acestea nu simplifică procesul uneori. Trebuie să alegeți tortul atât pentru aspect, cât și pentru gust. Nu uitați să luați în considerare și alte taxe ascunse atunci când comparați prețurile și alegeți un anumit laborator (ex: taxa manoperă, transport, închiriere suport, etc). Haideți să luăm pe rând cele două variante și să discutăm avantajele si dezavantajele lor.


Tortul uriaș
 În general, torturile acelea mari sunt false și sunt doar de prezentare, având doar sus un tort adevărat care se taie în cadrul festivităților la nuntă. Structura tortului este făcută din polistiren sau alte materiale și acoperită cu cremă de zahăr sau altă pastă. La aceste torturi puteți să cereți orice decorațiuni și orice model doriți, deoarece nu sunt sensibile la greutate. Bucățile de tort servite mai apoi invitaților sunt pregătite și porționate la bucătărie.



Mini-torturi
Mini-torturile sunt bucăți individuale de prăjitură sau tort, decorate individual și având toate același conținut. Cum se procedează: alegeți tipul de tort dorit, alegeți învelișul dorit (cu ciocolată sau nu, culoarea, florile decorative, fulgi de migdale, etc) și alegeți suportul sau aranjarea acestora. Fiecare invitat primește astfel un mic tort decorat în totalitate și pregătite exact la aceeași mărime și greutate


Tort de brioșe
Tot un fel de mini torturi sunt și brioșele. Acestea au un blat (vanilie, ciocolata sau ce doriți) peste care se pune crema și eventualele decorațiuni. Crema poate avea diverse culori, astfel încât să se potrivească cu culorile nunții sau decorul folosit. 

Atunci când porniți în căutarea tortului de nuntă vă sfătuiesc să cântăriți toate opțiunile, să gustați multe sortimente și să-l alegeți pe cel care vă reprezintă atât ca și aspect cât și ca și gust!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...